Antidepresan ilaç alan biri kolluk kuvvetliği yapabilir mi?

Burki17

Centipat
Daha fazla  
Jandarma ve polis olan birileri varsa yardımcı olabilir mi? Ben 02/05/2024 tarihinde baş ağrısı şikayetiyle Çanakkale Mehmet Akif Ersoy devlet hastanesi nöroloji polikliniğine başvurdum. Burada benim baş ağrıma iyi geleceği üzerine laroxly adlı bir antidepresan ilaç reçetelendi. Bu ilaca rapor çıkarılmadı fakat e nabizima bu ilaç işlendi. Bugün de jandarma abilerim neden böyle bir ilaç kullandın bu ilaç çok yan etkisi bulunan duygu ve durum bozukluğu yapabilen bir ilaç askerlik düşünüyorsun ayrıca devlet buna çok dikkat eder dikkatli olman gerekiyor dediler. Ben jandarma veya polis olabilir miyim?

Ya normal reçeteli bir ilaç 10 mg Laroxly diye geçiyor bilmiyorum hangi renk ama doktor bu ilaca rapor çıkarmayalım sen psikolojik bir hasta değilsin ücretle al dedi.
Doktor iyi demiş, en ufak psikolojik ilaç büyük sorun çıkartıyor devlet mesleklerinde.

Ya normal reçeteli bir ilaç 10 mg Laroxly diye geçiyor bilmiyorum hangi renk ama doktor bu ilaca rapor çıkarmayalım sen psikolojik bir hasta değilsin ücretle al dedi
Psikolojik durumlarda askerlik meslek alımına sıkıntı baya çıkartıyor.
Bende sedef romatizması olduğu için reçeteli iğne kullanmıştım reçete süren ne zaman bitiyor burası önemli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı