Çözüldü Antimalware Service Executable bellek kullanımı çok yüksek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lSquex

Centipat
Daha fazla  
İyi sosyaller arkadaşlar,

Başlıkta ve Ek'teki resimde belirttiğim Antimalware Service Executable uygula dizini internetteki araştırdığım kadarı ile bir türlü kapatamıyorum.
Fazlası ile bellek kullanmasından rahatsız oldugum için kaldırmaya çalışıyorum. Yardımlarınızı esirgemediğiniz için teşekkürler :)

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    59,8 KB · Görüntüleme: 61
Çözüm
Normal Defender'ı devre dışı bırakman lazım.
Defender Control v2.1 devre dışı bırakmak için şunu kullan bilinçli kullanımda antivirüssüz'de kullanılır PC.

Defender Control tavsiye etmem performans düşüyor.

Bunu yapın kesin ve kalıcı çözüm.
İyi Sosyaller arkadaşlar,

Başlıkta ve Ek'teki resimde belirttiğim Antimalware Service Executable uygula dizini internetteki araştırdığım kadarı ile bir türlü kapatamıyorum.
Fazlası ile bellek kullanmasından rahatsız oldugum için kaldırmaya çalışıyorum. Yardımlarınızı esirgemediğiniz için teşekkürler :)

Ondan çok çektim ben. Kapatayım diye Defender Control indireyim dedim virüs yedim format attım. Eğer indireceksiniz kesinlikle bu sitelerden indirmeyin.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231113-202304_Chrome.jpg
    Screenshot_20231113-202304_Chrome.jpg
    105,4 KB · Görüntüleme: 36
Normal Defender'ı devre dışı bırakman lazım.
Defender Control v2.1 devre dışı bırakmak için şunu kullan bilinçli kullanımda antivirüssüz'de kullanılır PC.

Defender Control tavsiye etmem performans düşüyor.

Bunu yapın kesin ve kalıcı çözüm.

Çözüm
Buradan virüs yedim ben. Kesinlikle indirmeyin.

Ne gibi bir virüs yediniz hocam? Her seferinde ben buradan indirirdim zaten. Onun dışında artık kullanmıyorum performans düşüyor çünkü.

Onun dışında güvenmeyenler için alternatif link var burada.
Ama ben bunu tavsiye etmem dediğim gibi. İlk attığım konudaki program daha iyi ve performans düşmüyor.

Ne gibi bir virüs yediniz hocam? Her seferinde ben buradan indirirdim zaten. Onun dışında artık kullanmıyorum performans düşüyor çünkü.
Defender Control hariç her şeyi indirdi. Görev yöneticisi kalp işaretli değişik değişik programlarla doldu. Windows defender'ı devre dışı bırakıp kendi sistemini kurdu. Pc çok fena yavaşladı zar zor format attım.

Kayıt defterinde bir düzenleme vardı. Bir yere bir değer giriyorduk. 3'ten 1'e çekmiştim. Onu yapınca %45'lerden %38'e düşmúştü.

Onun dışında birkaç ayar daha var diye biliyorum bir de bunları yapınca ufak bir güncelleme gelse bile hemen gidiyordu. Yukarıda verdiğim ile kapatıp Windows 11'e güncellesemde Defender gelmemişti. Sevdim programı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı