"Antimalware service" nasıl kapatılır?

Hocam 3. parti yüklemek istemiyorsanız bari Windows Defender'ı kapatmayın. Sisteminize zararlı yazılım girerse çok büyük sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Yaşamış biri olarak söylüyorum.
Kişinin kendi tercihi hocam, umarım bir gün virüs bulaştı diye konu açmaz burada.
 
Hocam lisanslı programlar kullanıyorum ve genel olarak dosya indirdigim yerlere dikkat ediyorum. Uzun süredir kullanmıyorum henüz virüs vb karşılaşmadım yani biraz da nasıl bir kullanıcı oldugunuz önemli.
 
Security Cloud – Free buradan ücretsiz olan sürümünü indirebilirsin.

Kaspersky kullanmak yerine BitDefender ya da ESET kullanabilir.

 
Kaspersky kullanmak yerine BitDefender ya da ESET kullanabilir.

Bitdefender veya ESET kullanmak yerine Defender kullansa daha iyi aynı sistemi kullanıyorlar. Ayrıca Kaspersky ile alakalı bu zamana kadar bir sorun yaşamadım sorun yaşadığını iddia edenlerin yarısından fazlasının başka bir şeyden dolayı sorun yaşadığından eminim. Ayrıca Kaspersky'da Wise Care gibi ödül almış bir yazılım emin olun piyasada bilgisayardan en iyi anlayan kişiler bile Kaspersky önerir.

Edit: Bu arada farkettiniz mi bilmem hepte taramadan sonra klavye veya fare bozulmuş, yedikleri virüsler klavye ve fare aktivitelerini takip etmek için yapılmış virüsler ve bu virüsleri temizlerken arkasında kalan hasar normaldir, yapabileceği tek şey temizlemek çünkü.
 

Geri
Yukarı