YokÜstelik arkadaş büyük bir ihtimalle crack programlarında bulunan virüslerden bahsediyor
Hocam peki sizce Kaspersky Plus almalı mıyım? Fiyatı uygun geldi bana.Ikisi arasında çok farklar var fakat zafiyet konusunda Kaspersky Lab en iyisi
YokÜstelik arkadaş büyük bir ihtimalle crack programlarında bulunan virüslerden bahsediyor
Hocam peki sizce Kaspersky Plus almalı mıyım? Fiyatı uygun geldi bana.Ikisi arasında çok farklar var fakat zafiyet konusunda Kaspersky Lab en iyisi
Kaspersky Plus'un alınmaya değer olup olmadığı size bağlı. Eğer sıklıkla illegal siteleri ziyaret ediyorsanız ve hassas verilerinizin güvenliğini sağlamak istiyorsanız, Kaspersky Plus alınmaya değer. Ancak, sadece temel antivirüs korumasına ihtiyacınız varsa, Kaspersky Free sizin için yeterli olacaktır.Yok
Hocam peki sizce Kaspersky Plus almalı mıyım? Fiyatı uygun geldi bana.
TemelAncak, sadece temel antivirüs korumasına ihtiyacınız varsa, Kaspersky Free sizin için yeterli olacaktır.
Dediğim gibi Kaspersky Free sizin için yeterli olacaktır.
Arkadaşlar Malwarebytes ve Kaspersky kullanıyorum. Mesela bu ikisiyle tam tarama yapıp virüs çıkmadıysa yine de virüs olma ihtimali var mıdır? Özellikle trojan.
EvvetArkadaşlar Malwarebytes ve Kaspersky kullanıyorum. Mesela bu ikisiyle tam tarama yapıp virüs çıkmadıysa yine de virüs olma ihtimali var mıdır? Özellikle trojan.
Arkadaşlar Malwarebytes ve Kaspersky kullanıyorum. Mesela bu ikisiyle tam tarama yapıp virüs çıkmadıysa yine de virüs olma ihtimali var mıdır? Özellikle trojan.
İkisini günlük olarak kulanmıyorum Malwarebytes tarama için sadece.Ek bilgi: Sistemde 1'den fazla anti virüs kullanmayın. MS Defender yeterlidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.