Antrenman Programım

Yer
İstanbul
1. Gün

• Bench Press 7x 10+ (Tüm tekrarlarda + Olacak ben genelde tükenene kadar gidiyorum. +'nın anlamı yazan sayının altına düşmeyin ama üstüne çıkabilirsiniz demek.)
  • Fly 3x 15+ (Dumbell, Makine veya Kablo ile yapabilirsiniz, ben Dumbell'da rahat ediyorum.)
  • Over Head Press 3x 8+ (OHP'ye yeni başladım yavaş yavaş kendimi geliştiriyorum o yüzden set ve tekrarlar düşük.)
  • Lateral Raise 5x 15+ (Dumbell, Makine veya Kablo ile yapabilirsiniz, ben Dumbell'da rahat ediyorum.)
Son olarak Kardiyo
Koşu Bandı

• Eğim %15 (En yükseği bu ne kadar kalkıyorsa o kadar yükseltin.)
  • Hız 4.5 - 5.5
  • Süre 10 - 15 Dakika
2. Gün

• Lat Pull Down 7x 10+ (5 Set Normal, Geniş tutuş 2 Set Ters tutuş.)
  • Deadlift 4x 8+
  • Row 5x 10+ (Bar veya Makine ile yapabilirsiniz tercih sizin.)
  • Squat 5x 10+
  • Leg Curl 3x 15+
Son olarak Kardiyo
Koşu Bandı

• Eğim %15 (En yükseği bu ne kadar kalkıyorsa o kadar yükseltin.)
  • Hız 4.5 - 5.5
  • Süre 10 - 15 Dakika
3. Gün
  • Dinlenme. (Sonra en baştan sarıyoruz, hafta da 4 Kere güzel bir idman yapmış oluyoruz.)
Bunların dışında her sabah idman günleri 40 dakika, Dinlenme günleri 1 Saat kardiyom var. Kardiyoyu siz yapın diye söylemedim herkesin kondisyonu o kadar yetmeyebilir. (Ama kendinizi alıştırırsanız sağlık açısından çok faydalı ben yapmaya başladığımdan beri çok iyi hissediyorum)

Sporcu arkadaşlar 1-2 Gün çılgınlık yapıp idmanı denesinler, mükemmel kafası var. Antrenman programımı paylaşmak istedim öylesine. Çok ağır kullanmayın kası hissedecek kadar kullanın doğru ağırlığı bulun ego yapmayın iyi sporlar. 😁 😁 😁

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı