Antrenmandan önce halsizlik, isteksizlik

Aynı şeyin laciverti. Sen açıkla hocam neden testosteronu düşürsün? Sen mastürbasyon yaptıktan 10 dakika sonra seviyelerin zaten aynı yerine gelecek. İnternette çok fazla bilgi kirliliği var, yapmayın.
Mastürbasyon her türlü insana yapışan lanet ucubece bir davranıştır gerçeği varken halin mankenini kim ne yapsın? Özgüven eksikliğinden tut erken boşalmaya kadar bir sürü zararı var gençler çok yapıyor özellikle yapmayın.

Mastürbasyon her türlü insana yapışan lanet ucubece bir davranıştır gerçeği varken halin mankenini kim ne yapsın? Özgüven eksikliğinden tut erken boşalmaya kadar bir sürü zararı var gençler çok yapıyor özellikle yapmayın.
Ergen bir çocuğun evde mastürbasyon yapmasından daha normal hiçbir şey yok. Herkes yapıyor, kimse atıp tutmasın. Bunun özgüven ile alakasını bana açıklayabilir misin?

Karbonhidrat alımını azıcık arttırman lazım. Çok düşürmüşsün. Ben de aynı şeyi yaşadım. Bir anda ekmeği patatesi hepsini kesince hiç enerjim kalmamıştı. Karb alımını arttır, istersen biraz protein tozu da kullanabilirsin. Kaslarının kendini toparlaması da uzun sürüyor olabilir. Bana o da iyi gelmişti.
Tozu az kullan ama. Üzerlerinde gitmeden önce 30 antreman bittikten sonra 30 kullan falan yazar. Sadece bittikten sonra 30 yani bir ölçek kadar kullansan yeter.

Evet ağlaya sızlaya gitmen gerekiyor. Vücut bir süre sonra alışacak bir daha böyle problemin olmayacak. Disiplin bu spordaki en önemli şeylerden biri.

Son düzenleme:
Karbonhidrat alımını arttırman lazım. Çok düşürmüşsün. Ben de aynı şeyi yaşadım. Bir anda ekmeği patatesi hepsini kesince hiç enerjim kalmamıştı. Karb alımını arttır, istersen biraz protein tozu da kullanabilirsin. Kaslarının kendini toparlaması da uzun sürüyor olabilir. Bana o da iyi gelmişti.
13 yaşındaki bir çocuğa protein tozu önermek akıl kârımı sence? Ayrıca ekmeği zaten kesmen gerekiyor,
kaliteli bir karbonhidrat türü değil.

13 yaşındaki bir çocuğa protein tozu önermek akıl kârımı sence? Ayrıca ekmeği zaten kesmen gerekiyor,
kaliteli bir karbonhidrat türü değil.
13 yaşında olduğunu söylememiş. Profilinde 14 yazıyor ama burada o yaşı herkes atıyor nasılsa diye bakmadım. 13 yaşında ise dediğiniz gibi protein tozu kullanmamalı. Ekmeği zaten kesmek gerekiyor evet ama bir anda hepsini kesince vücut bir m*l oluyor. O da muhtemelen onu yaşıyor. Alışması lazım.

13 yaşında olduğunu söylememiş. Profilinde 14 yazıyor ama burada o yaşı herkes atıyor nasılsa diye bakmadım. 13 yaşında ise dediğiniz gibi protein tozu kullanmamalı. Ekmeği zaten kesmek gerekiyor evet ama bir anda hepsini kesince vücut bir m*l oluyor. O da muhtemelen onu yaşıyor. Alışması lazım.
Bu arkadaş çok konu açmıştı çoğundada 13 yaşımdayım diye belirtiyordu ben otomatik yazdım aklımda kalmış.

Karbonhidratı hiç bir zaman kesmedim aksine arttırdım amacım kilo alabilmek

Bu arkadaş çok konu açmıştı çoğundada 13 yaşımdayım diye belirtiyordu ben otomatik yazdım aklımda kalmış.
Protein tozuyla yaşın ne alakası var hocam zaten kullanmıyorum ama bilmedigimden soruyorum

Şeker çok tüketiyorsan tüketme. Şeker tükettiğinde vücut'a inanılmaz bir enerji sağlıyor ve bunu vücut'a bağımlı kılıyor. Bir zaman sonra şeker almadan enerji depolarını dolduramıyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı