AOC 24G2sp vs Gigabyte G24F-2 vs Lenovo Legion R25I30

  • Konuyu başlatan jsa92
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 325

jsa92

Picopat
Katılım
11 Eylül 2023
Mesajlar
31
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bütçem 5.000 TL, bu 3 monitor arasında kaldım. Lenovo'yu Teknosa mağazasından alabilirim fakat almadan önce teste izin vermiyorlar ve ölü piksel durumunda iade tavırları ne olur bilemiyorum. Gigabyte için İtopya sadece mağazada teste izin veriyor ve ölü piksel durumunda sıkıntı yaratıyor şeklinde konular okudum. Amazon'un iade işinde zorluk çıkarmaması yüzünden AOC'a daha yakınım. Sizce riske girip Lenovo veya Gigabyte'a yönelmeli miyim? Ayrıca AOC'u 6 veya 9 taksitle alma imkanım da var.

AOC - 4.489 TL.
Gigabyte - 4.299 TL.
Lenovo - 4.999 TL.

@BerkayZ87
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Lenovo monitörü şu anda aktif kullanıyorum. Teknosa mağazasından aldım ben de. Ölü piksel tamamen şans işi olsa da -örnek olması açısından- bende çıkmadı. Güzel monitör.
 
Yok, zaten G24F-2'ye gore ust kalıyor. R25I30 ile muadil.

Tamamdır teşekkürler. 24G2SP ile devam ediyorum.

Lenovo monitörü şu anda aktif kullanıyorum. Teknosa mağazasından aldım ben de. Ölü piksel tamamen şans işi olsa da -örnek olması açısından- bende çıkmadı. Güzel monitör.

Lenovo da hoşuma gitti fakat dediğim gibi AOC'daki 9 taksit olayı ve satıcının Amazon olması çok cazip geldi.
 
@BerkayZ87 Hocam bugün monitor geldi. Ölü piksel testinde sadece beyaz ve yeşilde bu şekilde 1 tane piksel var. Ölü mü sıkışmış mı tam anlayamadım (ikisi de aynı piksel bu arada görsellerde aynı konumda değil gibi gözüküyor). Normal kullanımda pek gözüme batmıyor değişim veya iade yapmalı mıyım sizce?

@canbozoks
 

Dosya Ekleri

  • 1.jpg
    1.jpg
    201,1 KB · Görüntüleme: 24
  • 2.jpg
    2.jpg
    164,5 KB · Görüntüleme: 22
@jsa92 degisim talebi uzun surebilir, iadeyle ugrasirken de indirim bitebilir, açıkçası sana kalmis. Ama iki yoldan birisini kesin secerdim. Olu piksel kullanici hatasi degil sonucta.

Zaten şu anda stok bitmiş gözüküyor değişim olmaz gibi. Ne yapsam bilemedim iade edersem G24F-2'nin de indirimi bitmiş ancak Lenovo'ya yönelebilirim. Ölü piksel sağ alt kısımda oyun oynarken falan hiç göremiyorum sadece arka plan beyaz veya yeşil olursa belli oluyor. Görüntü kirliliği dışında bir zararı olur mu?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı