k.batuu
Hectopat
Alacağız da 11 nde yağmaladılar ürünüHeyecanlı heyecanlı 13 sayfayı okudum. Şimdi ne aldınız ne yaptınız anlatınAlalım mı almayalım mı ne diyorsunuz?
Alacağız da 11 nde yağmaladılar ürünüHeyecanlı heyecanlı 13 sayfayı okudum. Şimdi ne aldınız ne yaptınız anlatınAlalım mı almayalım mı ne diyorsunuz?
Heyecanlı heyecanlı 13 sayfayı okudum. Şimdi ne aldınız ne yaptınız anlatınAlalım mı almayalım mı ne diyorsunuz?
PCmonitors'de medium önerildiğini ben de gördüm ama kendi deneyimlere göre strong daha iyi sonuç veriyor özellikle oyunlarda. Oyun oynadığım zaman strong, normal kullandığım zaman mediumda kullanıyorum ben hocam.
Bu yorumun üzerine bu monitöre ek vergi, ilave ücret vs gelirse üzülürüm.Yurt dışında daha pahalı, ilginç. TR fiyatlarını anlamak mümkün değil zaten.
AOC 24G2U/BK Monitor Gaming de 24" Full HD e-Sports (IPS, 1ms, AMD FreeSync, 144Hz, Sin Marco, Ajustable en Altura y FlickerFree): Aoc: Amazon.es: Informática
AOC 24G2U/BK Monitor Gaming de 24" Full HD e-Sports (IPS, 1ms, AMD FreeSync, 144Hz, Sin Marco, Ajustable en Altura y FlickerFree): Aoc: Amazon.es: Informáticawww.amazon.es
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.