AOC 24G2U 24" 1MS 144Hz Alınır Mı?

• Konuyu başlatan U.Altun
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 573
  • Görüntüleme 125.965
Hayatımda ilkkez 24" 144 Hz monitör aldım zamanlama da güzel uydu çünkü monitör piyasaya yeni çıkmıştı. Çerçevesiz tasarımıyla o kadar çok güzel gözüküyor ki beni aşırı derecede memnun etti suan AOC 24G2U Monitörüme bakarak bu konuda çok gezinip yorum bakmıştım ve sonunda karşımda iyi ki aldım ve kullanıyorum. Çok çok memnun kaldım... Hoparlörüde gayet yeterli seviyede çok beğendim herkese tavsiye ederim bu fiyata harika bir monitör ileriki 2 3 ay içinde fiyatı 300 400 artacaktır gibime geliyor.TEŞEKKÜRLER...Konuda yardımcı fikirleri olan herkese :)

@clgnkral Dediğiniz bilgiler nerede ve bu dediğiniz ayarda kullanmak daha mı mantıklı?

@Eryd Medium yapmak daha mantıklıymış.
PCmonitors'de medium önerildiğini ben de gördüm ama kendi deneyimlere göre strong daha iyi sonuç veriyor özellikle oyunlarda. Oyun oynadığım zaman strong, normal kullandığım zaman mediumda kullanıyorum ben hocam.

Arkadaşlar monitör kurulumunu yaptım. Nur topu gibi bir ölü pikselim çıktı. Şimdi değişimle uğraşacağım. Genel olarak monitör güzel şuan oyunlarda test ediyorum.

Yurt dışında daha pahalı, ilginç. TR fiyatlarını anlamak mümkün değil zaten.

Bu yorumun üzerine bu monitöre ek vergi, ilave ücret vs gelirse üzülürüm.

Arkadaşlar monitörde hiç bir ayar yapmadım daha önerdiğiniz şeyler var mı ? Monitörü zaten sabit ayarlarda olması heralde olması gerektiği gibidir bi değişiklik yapmak pek mantıklı gelmedi bana ama belki iyileştiren ayarlar vardır çok zorlanmasını istemiyorum monitörün daha yeni :D

Hocam ben özet geçeyim;

Bu fiyat aralığında alınacak en iyi monitör diyebilirim. Ben VA Panel'den geçtim, direkt kalite belli oldu diyebilirim. Siyahlar olsun, diğer renkler olsun çok daha kaliteli. İPS de oyun oynanmaz, akıcı olmaz diyorlardı eskiden öyle bir şey söz konusu değil, gayette iyi oynanıyor. Hala TN Panel önerenlere şaşırıyorum zaten. Bir de 60Hz bir monitörden, 144'e geçtim o da fark etti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı