AOC 24G2U 24" 1MS 144Hz Alınır Mı?

Almayı düşünen varsa hepsiburadada bu linkte alan birinin yorumu AOC 24G2U 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Fiyatı aynısını atıyorum kopyala yapıştır
AOC Kalitesi ve Uygun Fiyat, Şaşırtıcı Performans
Biraz uzun bir yazı olacak ama almayı düşünen arkadaşlara tecrübelerimi aktarmak istiyorum. Öncelikle çıkar çıkmaz almak istedim ama Hepsiburada'ya gelmesini bekledim. Bir sorun olduğunda diğer ufak firmalara güvenmiyorum çünkü. 144Hz 1ms 1080p ve IPS bir monitör için fiyatı çok uygun. Neden böyle uygun fiyatlı diye biraz korka korka alsam da hiç korktuğum gibi olmadı iyi ki almışım diyorum şu an. Yeni çıkmış bir monitör olması ve özellikle Türkçe bir incelemenin henüz olmaması biraz çekinceyle yaklaşmama neden olmuştu. Fakat ürünle ilgili birçok yabancı inceleme mevcut ve memnun olmayan görmedim bunların arasında. Bu zaten güven vermişti. Kutuyu açar açmaz kaliteyi hissediyorsunuz. Malzeme kalitesi olarak gayet iyi. AOC monitörler zaten kalitelidir genelde.Alt çerveve dışında çerçeveler yok gibi. Yeni ince çerçeve trendini takip eden modern bir monitör olmuş. İnsanların kafasındaki en önemli soru işaretlerinden biri ghosting olup olmadığı gördüğüm kadarıyla, 144Hz 1ms IPS bir monitör olduğu için. Birkaç oyunda denedim ve ghosting ile karşılaşmadım arkadaşlar. Zaten yabancı incelemelerde de ghosting olmadığı belirtiliyor. Freesync sıkıntısız bir şekilde çalışıyor. Aynı şekilde Gsync de açabiliyorsunuz, onunla da uyumlu bir monitör. Kutu içerisinden DP kablosu çıkıyor, Freesync veya Gsync için bu kabloya ihtiyacınız olacak. HDMI kablosu da çıkıyor. Normalde IPS monitörler TN ve VA panellere göre daha az parlak olurlar ama bunda öyle bir sorun yok. Parlaklık gayet iyi. 4 tane USB 3.0 portu var. Bu çok iyi bir özellik. Dahili hoparlörü kimseyi üzmez, gayet iyi. Ölü piksel ve ışık sızması benimkinde çıkmadı. Sizde çıksa bile Hepsiburada bu konularda hassas bir firma, ister iade edersiniz ister değişim yaparsınız. Hepsiburada'ya teşekkür ediyorum. Ve iyi ki almışım diyorum. Tavsiye edilir.
 
Film ve oyun sırasında karanlık sahneler veya siyah arka planda problem oluyor mu?
Dün geldi monitör.Karanlık sahnelerde siyah problem olmuyor yani tam siyah değil ama benim gözüme kötü gelmedi.Gerçekten TN panelden IPS panele geçişi hissediyorsunuz renkler çok daha canlı o konuda da endişem geçti diyebilirim.QP bilişimden aldım ama şu anda stokta kalmamış 27" olanı var sadece.AOC g2460pf den geçiş yapmıştım iyi ki geçmişim bu fiyata çok iyi.
 

Geri
Yukarı