AOC 24G2U 24" 1MS 144Hz Alınır Mı?

• Konuyu başlatan U.Altun
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 573
  • Görüntüleme 125.819
8 bit VA panel'den, AOC 24G2U İPS panel olan monitöre geçtim. Renk kalitesi olarak, direkt fark edildiğini gördüm. Arkadaşımın pahalı bir TN panel monitörü var 2.300 TL değerinde o bile görünce bu ne ya kaliteye bak dedi.

Hala TN panel önerenlere şaşırıyorum zaten. İyi ki AOC 24G2U almışım, eğer alacak olan varsa kullandığı zaman ne dediğimi anlayacaktır.
Patron sen ne zaman aldın monitörü daha geçen gün alsam mı demiyor muydun :)

Strong önerilmiyor bu monitöre. Medium olarak ayarlamak ideal olan. Mbr ayarını da 15 yapabilirsin. Pcmonitor inceleme yapmış YouTube da İngilizcesi olan çevirebilirse çok güzel olur aslında.
Müsait olduğumda yapmaya çalışırım, tavsiye için teşekkürler. Bu cumartesi Üsküdar Sinerji'ye gidip yakından inceleyeceğim monitörleri. Ailem kaliteli 2K 144 Hz bir monitör almamdan yana, beğenirsek AOC 24G2U'yu alacağım. Hangi monitörü alırım bilem ama artık bir inceleme yapmam boynumun borcu oldu 😀.

Son düzenleme:
Müsait olduğumda yapmaya çalışırım, tavsiye için teşekkürler. Bu cumartesi Üsküdar Sinerji'ye gidip yakından inceleyeceğim monitörleri. Ailem kaliteli 2K 144 Hz bir monitör almamdan yana, beğenirsek AOC 24G2U'yu alacağım. Hangi monitörü alırım bilem ama artık bir inceleme yapmam boynumun borcu oldu 😀.
2 güne benimde elimde inş monitör bilgilendirme yaparım. CS GO, PUBG ve APEX oynuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı