psychonaut
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Finans
1080P için en ideal monitör büyüklüğü 24" olarak belirtiliyor. 27" bir monitörün min. 1440P olması gerekir, aksi durumda o büyüklükte bir panelde 24"'in görüntü keskinliğini yakalayamazsınız, o nedenle pişmanlık hissetmenize gerek yok. İleride 2K yada 4K monitörü destekleyebilecek bir sistem topladığınızda daha büyük monitöre geçersiniz, olur biter.Merhabalar 2 gün önce 24g2u siparişi verdim (ama pişmanlık pişmanlık..)
Ben normalde 27 inc istiyordum yaklaşık 3 haftadır 27g2u fiyat yakalama uğraşındaydım.
abi yok bir türlü indirime girmiyor ürün. Girse direk alacağım.. 1600tl den aşağı düşmedi. Neyse itopyada da takip ediyordum bi 24g2u ya bakiyim dedim 999tl olmuş haydaaa.. stok 1 saatte tükeniyor falan. Ben başladım düşünmeye 24 mü alsam 27 beklesemmi?? yahu 1300tlden 999 tl ye düştü alsammı son 2 stok :O en son artık elim sipariş vermeye gitti siparişi verdim. 2 dakika içinde oldu her şey.. aldıktan 5 dakika sonra " ya ne yaptım ben " diye sorguluyorum kendimi. Ya 27 inc de indirime girerse ? hangi parayla alacağım ? dedim. Hala da demeye devam ediyorum. Ölü piksel sıkıntıları çıkıyormuş sürekli.En gıcık aldığım şeydir bu iade işlemleri vs. İnsallah böyle bir problem çıkmazda o yönden şanslı olurum..
hala beklemekteyim 27 incin indirime girmesini.. ama bu gidişle indirime girmeyecek gibi. hala pişmanlık duyuyorum ama o fiyatta görünce de bir cezbetti. 24 inc aklımda hiç yoktu..
Şu an kullandığım monitör 22 inc ben büyük monitör istiyorum inşallah 24 inc monitör beni tatmin eder..
24" de eğer gamepadi alıp 3 metre mesafeden oynamadığınız sürece gayet yeterli.