AOC 24G2U 24" 1MS 144Hz Alınır Mı?

• Konuyu başlatan U.Altun
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 573
  • Görüntüleme 126.139
Merhaba @Kirve , bu testleri zaten elimde gözlük beziyle yapıyorum.
Hocam ne diyeyim. Aynı şeyleri yaşamak insanı çıldırtacak derecede. Şimdi düşünüyorsunuzdur bir daha değişim yapsam artık 2021 de gelir diye. Bu konuda ben biraz şanslı çıktım şu an için problem görünmüyor gibi ileride ne olur bilemem. Ama siz şanssız çıkmışsınız. Mail ile belirtin ellerinde ürün varsa tekrardan dğeişime yollayacağınızı ve paketin açık bi şekilde geldiğini hasarlı şekilde geldiğini söyleyin. Ups kargoyuda internetten çağırın.

Hocam ne diyeyim. Aynı şeyleri yaşamak insanı çıldırtacak derecede. Şimdi düşünüyorsunuzdur bir daha değişim yapsam artık 2021 de gelir diye. Bu konuda ben biraz şanslı çıktım şu an için problem görünmüyor gibi ileride ne olur bilemem. Ama siz şanssız çıkmışsınız. Mail ile belirtin ellerinde ürün varsa tekrardan dğeişime yollayacağınızı ve paketin açık bi şekilde geldiğini hasarlı şekilde geldiğini söyleyin. Ups kargoyuda internetten çağırın.
"Konuyla ilgilenen arkadaşımız bugün izinde olduğu için kendisinden bilgi alamadım ancak kendisi ile ilk iş gününde iletişime geçerek size süreç hakkında bilgi sağlayacağım." yazmışlar Donanımhaber üzerinden. Bakalım bekliyorum.

Merhaba, yaklaşık bir ay önce bu monitörden aldım. Şu an laptopıma bağlı halde kullanıyorum, ama asıl bilgisayar topladığım zaman kullanmak üzere aldım. Fakat bugün firmanın internet sitesi üzerinden kontrol paneli uygulamasını indirip kurcalarken farkettim ki 144Hz olan bir seçenek yok. Bu şu anki bilgisayarımla mı alakalıdır yoksa başka bir sıkıntı olabilir mi?

Ekran Görüntüsü (1).png

Ben, benim monitörü iadeye verdim. Keske sana satsaydim ayni fiyata. Ne ölü piksel ne de baska bir problem vardi ter temizdi. Ama iade etmek zorunda kaldim hediye yeni monitor gelcek diye. Kac aydir neler cektin cildirmamak elde değil.
Bu arada QP bilişim gerçekten harika bir site. Itopya sanirim dedikleri gibi iadeyi tekrae satışa koyuyolar kimileri 1 ölü piksel diye göndermiyor ya denk gelir diye yapiyolar heralde.

Hocam üzüldüm. Gelecek olan monitör ne marka? Bu arada overdrive ayarını strong yapınca FreeSync açılmıyor. Demişler hocam. Medium'da ghosting var mı? Genel deneyimin nasıldı çok parlak vs diyen de vardı da? Bu arada çok şükür ben de iade ettim monitörü.

Merhaba, yaklaşık bir ay önce bu monitörden aldım. Şu an laptopıma bağlı halde kullanıyorum, ama asıl bilgisayar topladığım zaman kullanmak üzere aldım. Fakat bugün firmanın internet sitesi üzerinden kontrol paneli uygulamasını indirip kurcalarken farkettim ki 144Hz olan bir seçenek yok. Bu şu anki bilgisayarımla mı alakalıdır yoksa başka bir sıkıntı olabilir mi?
HDMI değil Display Port kablosu kullanmanız gerekiyor.

Merhaba herkes, bilgisayarımı dizeli tam bir yıl oldu ancak bir türlü monitör alamadım. Aklımda bu model var.
Öneriyor musunuz? Yaşanan onca sıkıntılar oldu. Bunlar devam ediyor mu? Alınabilir mi sizce?
Yoksa yakınlarda farklı markaların bu fiyat bandına yakın modelleri çıkar mı?

Hocam üzüldüm. Gelecek olan monitör ne marka? Bu arada overdrive ayarını strong yapınca FreeSync açılmıyor. Demişler hocam. Medium'da ghosting var mı? Genel deneyimin nasıldı çok parlak vs diyen de vardı da? Bu arada çok şükür ben de iade ettim monitörü.
Monitör güzeldi evet parlaktı fakat ben çözümünü ayarlarla yapmıştım. Burada da paylaşmıştım aslında.
Ghosting hiç bir ayarda yoktu bende. Tertemizdi videosunu da koydum.
FreeSync'i ben açmıyorum açmayı da kimseye tavsiye etmiyorum hikaye oyunları hariç. İnput lag yapıyor ki zaten yırtılma kolay kolay olan bir şey değil...
Asus'un yeni monitörlerini bekliyorum aldırtacağım.

Monitör güzeldi evet parlaktı fakat ben çözümünü ayarlarla yapmıştım. Burada da paylaşmıştım aslında.
FreeSync'i ben açmıyorum açmayı da kimseye tavsiye etmiyorum hikaye oyunları hariç. İnput lag yapıyor ki zaten yırtılma kolay kolay olan bir şey değil...
Asus'un yeni monitörlerinin teknik özellikleri belli mi hocam?

Hediye isteğe göre mi gelecek hocam :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı