AOC 24G2U/BK 24 vs ASUS TUF VG249Q1R

Kerim Arslaner

Hectopat
Katılım
29 Ekim 2020
Mesajlar
121
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hangisini almalıyım? Diğer model bu.
Linkler:

ASUS TUF VG249Q1R
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benceleri bırakın. Asus'un bu modeli baştan alınmaz. Ayrıca AOC'nin bu modeli harika bir monitör.

Asus'un modelini aldım, kullandım bizzat. İade ettim. Sırf o monitörü yazmak için bu foruma üye oldum. Asus VG249Q1R modelini önerenler ya monitörü görmemiştir, ya da renkleri görmeyle ilgili problemi vardır.

Yazdığım yazı şurada:


Ayrıca curved düşünürseniz şu anda kaçmayacak bir fiyata:


Forum şaka gibi bu arada. 2 kişi Asus öneriyordu, ben yazdıktan sonra mıdır nedir, hepsi AOC'ye dönmüş. Veletler gece yarılarına kadar oturunca böyle oluyor.
 
Benceleri bırakın. ASUS'un bu modeli baştan alınmaz. Ayrıca AOC'nin bu modeli harika bir monitör.

ASUS'un modelini aldım, kullandım bizzat. İade ettim. Sırf o monitörü yazmak için bu foruma üye oldum. ASUS VG249Q1R modelini önerenler ya monitörü görmemiştir, ya da renkleri görmeyle ilgili problemi vardır.

Yazdığım yazı şurada:

Ayrıca Curved düşünürseniz şu anda kaçmayacak bir fiyata:


Forum şaka gibi bu arada. 2 kişi ASUS öneriyordu, ben yazdıktan sonra mıdır nedir, hepsi AOC'ye dönmüş. Veletler gece yarılarına kadar oturunca böyle oluyor.

İnce hesap sorunlu ürünleri göndermiş olabilir mi acaba çünkü sıkıntısı olan herkes ince hesaptan indirimde aldığını söylüyor indirim diye sorunlu ürünleri göndermiş olabilir mi acaba AOC alacağım karar verdim bu arada.
 
Ben incehesaptan almadım. Mediamarkt'tan aldım, açılmamış kutu. Ölü piksel falan sorunu yoktu. O modelin renk sorunu var. Bazıları sorun olarak görmüyor. Yerli ve yabancı forumlarda benim yazdıklarımı yaşayan çok kişi okudum.
 

Geri
Yukarı