AOC 24G2U ölü piksel var mı?

Daha fazla  
Bugün Teknobiyotik'ten AOC 24G2U siparişini verdim. Ölü piksel takıldı kafama. Son zamanlarda bu monitörden (hatta Teknobiyotik'ten) alıp ölü piksel sıkıntısı yaşayan oldu mu? Eğer daha öncesinde olduysa da nasıl çözülüyor? Teknobiyotik değişim sağlıyor mu ya da AOC sorunsuz değişim sağlıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Teknobiyotikten alışveriş yapmadım ama eğer dikkatli okuduysan ölü piksel garantisi vardır.Eğer yazmıyorsa öyle birşey monitörde ölü piksel çıkarsa geri almıyolar hiç birşey yapmıyolar.Ama ölü piksel garantisi varsa monitörü senden geri kargoya vermeni isteyip aynı monitörün yenisini yolluyorlar.Seçtiğiniz monitör gayet güzel öneririm.Ölü piksel durumu teknobiyotiğe bağlıdır.

Hocam itopyadan aynı monitörü aldım ve 1 tane ölü piksel çıktı, oda sadece mavi ekranda gözüküyor. Ölü piksel olsun coil whine olsun teknolojik alet işi şans işidir. Daha monitörün gelmemiş bile. Önce bir gelsin, bir test yap.

Gene de söyleyim, 1 tane bile ölü piksel olsa ayıplı maldır. Elbette yardım eder firma da bu konuda. Umarım bir problem çıkmaz ve sorunsuz kullanırsın. Şimdiden hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı