AOC 24G2U vs AOC 27G2U

27 inçte uzaktan bakıldığında problem olmaz ama yakından bakıldığında görüntü bozulmaya başlıyor. Ayrıca daha çok ayrıntı için inç değil çözünürlük yüksek olmalı.
Aklıma takılan bir mevzuda; 24 inçin verdiği keskinliği 27 inçte biraz uzak mesafeden bakarak sağlayamazmıyız? 27 inçin ciddi anlamda bu konuda bir dezavantajı oluyor mu?
Hocam bence masanızın boyutuna ve monitöre yakınlık durumunuza göre karar verin. Masayı ölçüp kafanızda bir fikir oluşturursunuz zaten.
120 CM kadar oluşturabileceğim bir mesafe var belki duvara montajlayarak daha uzak bakış bile sağlayabilirim. Ama 1 metre bu konuda fazlasıyla yeterli olur dimi. Çünkü pixelleri farkedebilmek için en az 40-30 CM yakınlaşmak gerekiyormuş.

Daha rekabetçi oyunlar oynuyorsanız tavsiyem 24" olanıdır. 27" monitör de işinizi görecektir. Tamamen ihtiyaç ve sizin eğlence tüketiminize bağlı.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar emin olamadığım bazı şeylere açıklık getirdiğiniz için.
27 inç 1080p ekran için 107 cm mesafe fazlasıyla iyi. Çamurlaşma, keskinlik gibi sorunlar olmaz.
Hocam yanlış anlamadıysam şu sonuca vardık; ''24 inç ekranın verdiği keskinliği 107 cm mesafeden bakarak bulabiliriz.'' İlginiz için ayrıca teşekkürler.

1 metreden bakacaksan 27" alman daha iyi olur. Hatta 1.2m demişsin. O kadar mesafeye 24" küçük kalır zaten. 27" öyle bir mesafede sıkıntı çıkartmayacaktır

*IPS panel
*Ghosting yok
*144 Mhz/ 1 ms
*Şık tasarım

Düşünme fazla al geç. 2K alabiliyosan ayrı tabi. Çamurlaşma o mesadeden anlamazsın. Aydın/Didim e gelirsen buyur gel dene :)

Mimar bir arkadaşım geldi ofise dedi ne kadar canlıymış renkleri.

Ben de 24 inç olanını almayı düşünüyorum. Faizsiz taksit seçeneğine göre en düşük fiyat n11'de.

İtopya'da 1255 TL gibi bir fiyatı vardı dün. Hala öyle mi bilmiyorum.

Ben de 24 inç olanını almayı düşünüyorum. Faizsiz taksit seçeneğine göre en düşük fiyat n11'de.

Tık hızında kuponlardan al n11'den. 5 gün sonra en azından bi 100-120 lira kadar indirimli almış olursun

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı