AOC 27G2U incelemesi

• Konuyu başlatan EArcy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 204
  • Görüntüleme 33.989
C27G1'ler sanırım biraz kronik sorunlu. O monitör hakkında çok frazla iade var. Bende iade edip 27G2U aldım. Sadece ışık sızması var monitör göz almıyor ve keşke 31, 5 inch modelini alsaydım diyorum monitör çok ufak geldi :)

Monitörü aldım geri iade ettim bende TN panel var cidden daha iyi görüntüsü vardı VA beğenmedim. Bence o kadar para vermek çok saçma olur tavsiye etmem kimseye C27G1'i.

Son düzenleyen: Moderatör:
IPS panel olması iyi.
TN panelden uzak durun ghosting aşırı fazla oluyor.
Ben TN panel kullanıyorum aldığıma pişmanım.

Böyle bir bilgi kirliliği daha görmedim o dediğin tam tersi olmasın. Ghosting sorunu en çok IPS ve VA panellerde mevcuttur. TN panellerin tepkime süresi IPS ve VA panelden daha düşüktür. Bilmediğin konularda sallama.

Böyle bir bilgi kirliliği daha görmedim o dediğin tam tersi olmasın. Ghosting sorunu en çok IPS ve VA panellerde mevcuttur. TN panellerin tepkime süresi IPS ve VA panelden daha düşüktür. Bilmediğin konularda sallama.

Kendim kullanıyorum TN panel üslubuna dikkat et. TN panel 1ms kullanıyorum ghosting var. Servise gönderdim sıkıntı yok dendi.
Vatan'a gidip diğer TN panel monitörlere baktım hepsinde vardı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca IPS panelde ghosting olmuyor.
Gelmiş burada duyduğu bilgileri bize satıyor üstüne salladığımı iddia ediyor. Bide tam tersi olmasın diye kullandığım monitörü öğretecek.
TN panel kesinlikle önermiyorum. Kendimde IPS panele geçeceğim.

Kendim kullanıyorum TN panel üslubuna dikkat et. TN panel 1ms kullanıyorum ghosting var. Servise gönderdim sıkıntı yok dendi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Gelmiş burada duyduğu bilgileri bize satıyor üstüne salladığımı iddia ediyor. Bide tam tersi olmasın diye kullandığım monitörü öğretecek.

Hala yanlış bilgilendirme yapıyorsun ben yazsam şu yazıyı ceza yerim.

Kendim kullanıyorum TN panel üslubuna dikkat et. TN panel 1 ms kullanıyorum ghosting var. Servise gönderdim sıkıntı yok dendi.

@Ali gelturan
Hâla yanlıs bilgilendirme diyor. Arkadaşım ben kendim kullanıyorum diyorum anlaması çok mu zor? TN panelde ghosting var. Ghosting sadece yenileme hızına bağlı değil. Ya kendim kullanmasam tamam ama bak 1700Tl verdim monitöre 1Ms TN panel ve 144Hz ama Ghosting var para boşa gitti.
Önceden IPS panel vardı ghosting falan yoktu 60Hz falan ama düzgünce oynayaviliyordum en azından.
Ayrıca attığın yazıda TN panelde ghosting yok diye bir şey yazmıyor.
TN panelde görüntü kaliteside oldukça kötü ona değinmiyorum bile TN panel alınmaz.
Ayrıca yanlış bilgilendirme diye raporlarsan yanlış bilgilendirme varsa ceza yerim zaten. Eğer raporladıysan ve ceza yemediysem yanlış bilgilendirme olmadığı için.
Sende TN panelde ghosting var desen ban yemezsin var çünkü kendim kullanıyorum videosu da var.

Link çalışmıyor bidaha atayım.
Sence ghosting yok mu??

Son düzenleme:
Sana teknopatın hazırladığı bilgilendirmeyi atıyorum hala bana şöyle böyle. Senin kullandığın tn panel sorunlu demekki. Neyse ya sen bildiğini oku diyecek sözüm yok daha boşa uzadı bu mevzu
Attığın yazıda TN panelde ghosting yok denmiyor ki? :D Hocam komiksiniz cidden ya.
Ayrıca garantiye gönderdim sorun yok dendi. Ve Vatan'da TN panel olan monitörlere baktım hepsinde az çok var ghosting.
Bundan sonra insanlara "sallama" demeden önce kendine yanlış ara bence.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı