En son 120'ye kadar mi var? Cok acayip. Baska bir kablo ile denediniz mi?
Duvar kağıtlarını rica edebilir miyim?
Son düzenleyen: Moderatör:
En son 120'ye kadar mi var? Cok acayip. Baska bir kablo ile denediniz mi?
Duvar kağıtlarını rica edebilir miyim?![]()
C27G1'ler sanırım biraz kronik sorunlu. O monitör hakkında çok frazla iade var. Bende iade edip 27G2U aldım. Sadece ışık sızması var monitör göz almıyor ve keşke 31, 5 inch modelini alsaydım diyorum monitör çok ufak geldi![]()
IPS panel olması iyi.
TN panelden uzak durun ghosting aşırı fazla oluyor.
Ben TN panel kullanıyorum aldığıma pişmanım.
Böyle bir bilgi kirliliği daha görmedim o dediğin tam tersi olmasın. Ghosting sorunu en çok IPS ve VA panellerde mevcuttur. TN panellerin tepkime süresi IPS ve VA panelden daha düşüktür. Bilmediğin konularda sallama.
Kendim kullanıyorum TN panel üslubuna dikkat et. TN panel 1ms kullanıyorum ghosting var. Servise gönderdim sıkıntı yok dendi.
Vatan'a gidip diğer TN panel monitörlere baktım hepsinde vardı.
Ayrıca IPS panelde ghosting olmuyor.
Gelmiş burada duyduğu bilgileri bize satıyor üstüne salladığımı iddia ediyor. Bide tam tersi olmasın diye kullandığım monitörü öğretecek.
TN panel kesinlikle önermiyorum. Kendimde IPS panele geçeceğim.
Kendim kullanıyorum TN panel üslubuna dikkat et. TN panel 1 ms kullanıyorum ghosting var. Servise gönderdim sıkıntı yok dendi.
Vatan'a gidip diğer TN panel monitörlere baktım hepsinde vardı.
Ayrıca IPS panelde ghosting olmuyor.
Gelmiş burada duyduğu bilgileri bize satıyor üstüne salladığımı iddia ediyor. Bide tam tersi olmasın diye kullandığım monitörü öğretecek.
TN panel kesinlikle önermiyorum. Kendimde IPS panele geçeceğim.
Attığın yazıda TN panelde ghosting yok denmiyor ki?Sana teknopatın hazırladığı bilgilendirmeyi atıyorum hala bana şöyle böyle. Senin kullandığın tn panel sorunlu demekki. Neyse ya sen bildiğini oku diyecek sözüm yok daha boşa uzadı bu mevzu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.