AOC E2461FWH Ölü Piksel

erayss90

Hectopat
Katılım
13 Eylül 2013
Mesajlar
13
Recep abi selamlar, ben geçen hafta Asus VX238H monitör aldım, fakat internette pek olumlu yorumlar okumadığım için AOC E2461FWH ile değiştirdim. Monitör elime bugün ulaştı, ancak ekranın tam ortasında bir ölü piksel var. Monitörü Vatandan aldım ve değiştirebilecekleri bir monitör yok. Ne yapmalıyım, Asus'a geri mi dönsem ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
AOC monitörü neden ASUS'a geri gönderiyorsunuz ? Vatan başka şubeden aynı monitörü getirsin veya AOC ile iletişime geçin değişim yapabilirler.
 
Değiştirebilecekleri aynı marka model monitör hiçbir Vatan'da mı yok, sorgulattın mı? Eğer varsa getirtebilmen gerekir biraz mızmızlanman da gerekebilir. Yoksa Asus'a dönmende fayda var fakaaat...

Yoksa ölü piksel mi yoksa "lit" piksel mi merak ettim, tam ortaya denk gelmesi kötü tabi. Ama istersen, az ingilizce ve biraz deneme yanılma ile: Dead Pixels Test sitesinden BİR ihtimal düzeltebilirsin.
 
Hatalı bir ürün vermişler, değiştirme yükümlülükleri var. Gerekirse başka şubeden getirtecekler.
Eskisini iade et, yenisini adresine korgolasınlar.

Tekrar sorun olur ise tekrar yenisini yollarlar. Ki sanmam yani sorunlu olacağını.
O kadar para harcamışsın, haklı olan sensin. İtiraz edemezler.
 
Bakalım hocam yarın gideceğim sonucu bildiririm ama kabul etmezlerse olay çıkarırım:D

- - - Güncellendi - - -

Gittim, her türlü yolu denedim ama servis onayı lazım dediler, servise gönderdiler. Acaba servis değişim onayı verir mi?
 
Servisi aradım, teknik hata değil aldığınız yerin değiştirmesi lazım dediler, ben de gittim yine Vatan'a, müdürle konuştum, adam direk kabul etti, Antalya şubemizde var oradan getirtelim, o da sorunlu olursa paranızı verelim dedi. Acayip rahatladım şu an. :rolleyes:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
servisi aradım, teknik hata değil aldığınız yerin değiştirmesi lazım dediler, ben de gittim yine vatana, müdürle konuştum, adam direk kabul etti, antalya şubemizde var ordan getirtelim, o da sorunlu olursa paranızı verelim dedi. Acayip rahatladım şuan :rolleyes:

Hayırlı olsun, senin adına sevindim. İncelemesini bekleriz... :D :D
 
Benim AOC monitörüm vardı ölü piksel çıktı değiştirdik, en son adaptörden ses gelince geri verip biraz daha para verip şuan kullandığım monitörü aldım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı