AOC G2260VWQ6 alınır mı?

Bende benzeri şekilde aynı monitörü amazon.com üzerinden aldım vergi iadesi de alıp 360 hatta 290TL'ye getirdim monitörü. UPS kargoyla yolladıkları için gümrüğe takılıyor yukarıdaki arkadaşın yazdığı işlerimleri bende yaptım sonrasında çok kısa bir süre sonunda tekrardan dağıtıma çıkıyor.
Bu vergi iadesini nasıl aldın? Anlatabilir misin?

Bu vergi iadesini nasıl aldın? Anlatabilir misin?
Amazon ile iletişime geçtim, her zaman yardımcı olmıyailiyorlar ben uzun süredir alışveriş yaptığım için bende sıkıntı olmadı. Konu biraz uzun burda anlatak uzun sürer başka forumda bununla ilgili konum var. Size ulaşabileceğim mail adresi veya sosyal medya hesabı söylerseniz daha net yardımcı olabilirim.

Amazon ile iletişime geçtim, her zaman yardımcı olmıyailiyorlar ben uzun süredir alışveriş yaptığım için bende sıkıntı olmadı. Konu biraz uzun burda anlatak uzun sürer başka forumda bununla ilgili konum var. Size ulaşabileceğim mail adresi veya sosyal medya hesabı söylerseniz daha net yardımcı olabilirim.
red71560@gmail.com bu mail adresine bahsettiğin konunun linkini atabilir misin?

Menülerde hatırlamıyorum ama bu akşam tekrar bakmaya çalışırım ;)
Freesync nasıl peki? İyi performans alabildin mi?
Cs go ve LoL denedim FreeSync LoL de 300 - 400 FPS olunca takılmalar oluyor, item alırken ekran göz kırpıyor sanki garip. Senkronizasyon bekle diyince 75'e sabitliyor stabil oluyor akıcı.

Menüyü daha ayrıntılı inceledim ve mavi ışıkla ilgili bir şey görmedim. Demek ki kendiliğinden aktif olan bir özellik.
Flicker free gibi sanırım bu arada benim DP kablosu sizlere ömür temassızlık var sanırım göz kırpması gibi anlık karartılar oluyordu HDMİ ile denedim olmadı, FreeSync özelliği yokluğunu anladım Total War Atilla oynayınca.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı