Aorus X570 Elite 3900X için RAM önerisi

Ciaco007

Kilopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Öncelikle 3900X kullanıyorum ASUS B450F GAMING anakartımla arkadaşlarım bu anakartın işlemciyi besleyemeyecegini öne sürerek X570'e geçmemi söylediler bunun akabinde Gigabyte X570 Elite modeline geçmeye karar verdim fakat Gigabyte'ın sitesinde destek bölümündeki RAM (matisse) uyum listesinde bulunan RAM'lerden Türkiye'de sadece 1 tane kodu uyan buldum. RAM sorunu yaşıyorum RAM bulamıyorum ne yapmalıyım. Herhangi bir RAM alıp taksam olur mu bu koskoca şirketler neden RAM uyum listesi çıkarıyor?

Trident Z 3600MHz CL16 öneririm. Uyumluluk sorunu yaşayacağını sanmam. Ben aynı anakartla XPG D60G kullanıyorum, bir sorun yaşamadım. Sadece RGB’de senkronizasyon sorunları oluyor Gigabyte’ın kendi RGB programı ile ayar yapmaya çalışırsam belleklere, ben XPG’nin kendi programını kullanıyorum. RGB için tam uyumluluk istiyorsan Aorus’un kendi belleklerini alabilirsin. Alacağın bellekler 3600MHz CL16 olursa iyi olur, AMD’nin önerisi bu.
75F4E483-7D74-49EF-B7EB-9B8A169C7667.jpeg

Trident Z 3600MHz CL16 öneririm. Uyumluluk sorunu yaşayacağını sanmam. Ben aynı anakartla XPG D60G kullanıyorum, bir sorun yaşamadım. Sadece RGB’de senkronizasyon sorunları oluyor Gigabyte’ın kendi RGB programı ile ayar yapmaya çalışırsam belleklere, ben XPG’nin kendi programını kullanıyorum. RGB için tam uyumluluk istiyorsan Aorus’un kendi belleklerini alabilirsin. Alacağın bellekler 3600MHz CL16 olursa iyi olur, AMD’nin önerisi bu. Eki Görüntüle 516735

Bende Hyper X Predator 3000 MHz CL 15 RAM'ler var onlarla devam edebilir miyim belirli bir süre destekler mi acaba?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı