Apartmanda fiber kutusu olması ne demek?

İnsanlara düşük hızları, fiberden pahalıya satan firmayı nasıl savunuyorsunuz? Sizin gibiler yüzünden altyapı konularından soğudum.

Yazılanları okumayıp ahkam kesecek kadar bencilsiniz. Geçmiş konulara bir bakın. FTTH/GPON'da nasıl hile yaptıklarına bir bakın. Sadece fanatiklik peşindesin. Bilgin 0..

Normalde kendimi öven biri değilimdir ama 2017'den beri altyapı konularına bakıyorum. Senin gibi tonla fanatik gördüm. Alternatif firmanın ana yüklenici kadar iyi olmasını bekleyeni ilk kez görüyorum.

Neyse sen gene anlamayacaksın. Hatta beni TurkNet'in yalakası falan ilan edeceksin.

140TL'e 100Mbps veren Türk Telekom sağlıyor TurkNet 140TL 100Mbps sağlıyor 2 side aynı cümleye koymuş oldunuz bende diyomki alternatif firmalar var 100Mbps Millenicom 100TL 90TL GIBIRNet ya da 140TL Türk Telekom al daha iyi neden 140TL TurkNet verilir ki 140TL'e Türk Telekom ya da GIBIRNet ya da Millenicom varken.
Komiksin. Türk Telekom altyapı yapmasa bile başka firmalar sanki işi üstlenmeyecek. Halen bunun fanboyluğunu yapıyorsun. Tamam o zaman sen fiberde 100/8 internette sürünmeye devam et. Sizi yerin dibine gömenleri çok seversiniz. Zevklenirsiniz.

Tamam yaptılar mı? Yapmadılar o zaman konu burada kapanmıştır.

140TL'e 100Mbps veren Türk Telekom sağlıyor TurkNet 140TL 100Mbps sağlıyor 2 side aynı cümleye koymuş oldunuz bende diyomki alternatif firmalar var 100Mbps Millenicom 100TL 90TL GIBIRNet'ya da 140TL Türk Telekom al daha iyi neden 140TL TurkNet verilir ki 140TL'e Türk Telekom'ya da GIBIRNet'ya da Millenicom varken.

TurkNet kendi altyapılarını yapmaya devam ediyor. Türk Telekom da bu aralar iyi altyapı işlerini artırdılar. Ama bu kadar kötü altyapıda kalmamızın sebebi de Türk Telekom'dan başkası değil.

TurkNet kendi altyapılarını yapmaya devam ediyor. Türk Telekom da bu aralar iyi altyapı işlerini artırdılar. Ama bu kadar kötü altyapıda kalmamızın sebebi de Türk Telekom'dan başkası değil.

Neden sadece Türk Telekom? Superonline Vodafone Kablonet yıllardır 81 ile getiremediler daha getirdiği şehirlerde adam gibi fiber yok ve TurkNet getirse getirse büyükşehirlere getiriyor hiçbir yararım olmayan bir hizmete iyi diyemem kullanan arkadaşım var TT altyapısında TurkNet sorun yaşadı 1Gbps paketine geçti sorunlardan kurtuldu cunku onlara özel destek ekip gibi şeyler var TT altyapısındakilere iyi davrandıklarını gormedim ve 81 il e gelsin fiyatları tavan olacaktır emin ol.

Türkiye'nin altyapısının %95'i Türk Telekom'a ait olduğu için olabilir mi süper zekalı arkadaşım? Başka firmanın olsa diğer firmalar, o firmadan altyapı kiralayarak hizmet verecekti. Neyin savunması bu? Fiber altyapıda bile 100 Mbps indirme ve 8 Mbps yükleme'nin üzerine çıkamamızın tek sorumlusu net Türk Telekom'dur. Fiber bu fiber. İstersen 10 Gbps gibi ütopik rakamlara bile çıkabilirsin fiberde. Peki Türk Telekom denen firma müsveddesi ne yapıyor? 100 Mbps indirme 8 Mbps yükleme ile sınırlandırıyor. Farkında mısın bilmiyorum ama Avrupa standartlarının bile gerisinde bu hızlar. Bu hız karşılığında aldığı parayı saymıyorum bile. Aman ben kime laf anlatıyorum artık en büyük fanboy sensin anladık tamam.

Türkiye'nin altyapısının %95'i Türk Telekom'a ait olduğu için olabilir mi süper zekalı arkadaşım? Başka firmanın olsa diğer firmalar, o firmadan altyapı kiralayarak hizmet verecekti. Neyin savunması bu? Fiber altyapıda bile 100 Mbps indirme ve 8 Mbps yükleme'nin üzerine çıkamamızın tek sorumlusu net Türk Telekom'dur. Fiber bu fiber. İstersen 10 Gbps gibi ütopik rakamlara bile çıkabilirsin fiberde. Peki Türk Telekom denen firma müsveddesi ne yapıyor? 100 Mbps indirme 8 Mbps yükleme ile sınırlandırıyor. Farkında mısın bilmiyorum ama Avrupa standartlarının bile gerisinde bu hızlar. Bu hız karşılığında aldığı parayı saymıyorum bile. Aman ben kime laf anlatıyorum artık en büyük fanboy sensin anladık tamam.

İlk yoruma bakın 100Mbps Türk Telekom Millenicom GIBIRNet soyledim arkadaşlarda TurkNet önerdi daha ucuza varken TurkNet neden alınsın bunu diyorum konuyu nerelere taşıdınız.

Bu TT'nin trafik teslim noktalarında vb. yerlerde kullandığı bir router. Tonla cihaz var ama sana anlatmak vakit kaybı olacaktır.

Fiyatını görüyor musun? Hangi alternatif firma bu cihaza, bu kadar para verebilir? En iyi ping değerine sahip olması sence normal değil mi?

Altyapı ve erişim kelimesinin baş harfinden anlamayıp bizlere ahkam kesiyorsun. Adam ana yüklenici bir zahmet bazı şeylerde iyi olsun.

Olaya tarafsız bakamıyorsan siyasetçilerden farkın kalmıyor veya yağ kuyruğunda beklerdik "hebele hübele" diyenlerden farkın kalmıyor. Bilgili falan değilsin. Sadece klavyeyi kullanabiliyorsun.

Ötede ağla TT sever adam 😎 Gerçeklerin tarafsız olma gibi bir durumu var. Fanboy olma gibi sorunları yok...

Bu TT'nin trafik teslim noktalarında vb. yerlerde kullandığı bir router. Tonla cihaz var ama sana anlatmak vakit kaybı olacaktır.

Fiyatını görüyor musun? Hangi alternatif firma bu cihaza, bu kadar para verebilir? En iyi ping değerine sahip olması sence normal değil mi?

Altyapı ve erişim kelimesinin baş harfinden anlamayıp bizlere ahkam kesiyorsun. Adam ana yüklenici bir zahmet bazı şeylerde iyi olsun.

Olaya tarafsız bakamıyorsan siyasetçilerden farkın kalmıyor veya yağ kuyruğunda beklerdik "hebele hübele" diyenlerden farkın kalmıyor. Bilgili falan değilsin. Sadece klavyeyi kullanabiliyorsun.

Ötede ağla TT sever adam 😎 Gerçeklerin tarafsız olma gibi bir durumu var. Fanboy olma gibi sorunları yok...
Elini boşa yordun dostum. Anlamayacak. Duvara anlatsan anladım demek için çatlardı hiç değilse.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı