Apartmandaki köpeklerden nasıl kurtulabilirim?

Lev1athan

Hectopat
Yer
Aksaray
Daha fazla  
Dostlar yaşadığım apartmanda köpek besleyen bir aile var. Köpek dediğime bakmayın sadece tek bir tane varmış gibi anlaşılıyor. 6-7 adet köpek besliyorlar ve bizden herhangi bir şekilde izin de almadılar bu köpekleri beslemek için. Köpekler ilk beslenmeye başladıkları aylarda beni kovaladılar ancak şu an alıştılar göre göre. Ancak okul bölgesindeyim ve çok fazla öğrenciyi bu köpekler kovalıyor. Isırmıyorlar ancak bildiğiniz maraton koşturur gibi koşturuyorlar. Çocuklara araba çarpacak bir gün bu net. Bir de çiğ et ve çiğ kemikle besliyorlar bunları. Belediyeyi arıyoruz, "bir şey yapamayız. Küpeleri varmış sonuçta." diyorlar. Dostlar nasıl kurtulacağım ben bunlardan. Aileye de söylüyoruz anlamıyorlar. "biz hayvanları insanlardan çok seviyoruz" diyorlar. Kavga edip mahkemelik de olmak istemiyorum. Bir çözüm önerisinde bulunun.

Dostlar yaşadığım apartmanda köpek besleyen bir aile var. Köpek dediğime bakmayın sadece tek bir tane varmış gibi anlaşılıyor. 6-7 adet köpek besliyorlar ve bizden herhangi bir şekilde izin de almadılar bu köpekleri beslemek için. Köpekler ilk beslenmeye başladıkları aylarda beni kovaladılar ancak şu an alıştılar göre göre. Ancak okul bölgesindeyim ve çok fazla öğrenciyi bu köpekler kovalıyor. Isırmıyorlar ancak bildiğiniz maraton koşturur gibi koşturuyorlar. Çocuklara araba çarpacak bir gün bu net. Bir de çiğ et ve çiğ kemikle besliyorlar bunları. Belediyeyi arıyoruz, "bir şey yapamayız. Küpeleri varmış sonuçta." diyorlar. Dostlar nasıl kurtulacağım ben bunlardan. Aileye de söylüyoruz anlamıyorlar. "biz hayvanları insanlardan çok seviyoruz" diyorlar. Kavga edip mahkemelik de olmak istemiyorum. Bir çözüm önerisinde bulunun.
Çiğ et ve çiğ kemik nedir ya? Potansiyel katil yetiştiriyorlar. Yarın öbür gün aç kalırlarsa sahiplerini yerler. Hoş değil ama çevreye zarar veriyorlarsa ya uyutulmaları gerek ya da barınağa bırakılmaları gerek. Köpekler sürü halindeyken daha cesaretli oluyor.

Çözümü belli de buraya yazmak istemiyorum başka türlü kurtulamazsın.

Çiğ et ve çiğ kemik nedir ya? Potansiyel katil yetiştiriyorlar. Yarın öbür gün aç kalırlarsa sahiplerini yerler. Hoş değil ama çevreye zarar veriyorlarsa ya uyutulmaları gerek ya da barınağa bırakılmaları gerek.
Zararları sadece kovalamaları. Onun dışında öyle aman aman bir zararları yok. Ancak her yer kemik ve yemek kabı dolu. Kipkirli oldu etraf.

Zaten 2-3 tanesi küçük bir şey. Tekmeyi savursan 2 kilometre uzağa gidecek. Ancak birisine saldırırken ilk onlar koşuyor.
Hiçbir şey yapamazsın. Bir gün yemek al sende besle zaten daha koşturma falan kalmaz.
Dediğim gibi bana alıştılar zaten. Etrafta öğrenciler var onları kovalıyorlar. Evime usta çağırıyorum adamı arabasından indirmiyorlar. Maganda gibiler mübarek.

Zararları sadece kovalamaları. Onun dışında öyle aman aman bir zararları yok. Ancak her yer kemik ve yemek kabı dolu. Kipkirli oldu etraf.

Zaten 2-3 tanesi küçük bir şey. Tekmeyi savursan 2 kilometre uzağa gidecek. Ancak birisine saldırırken ilk onlar koşuyor. Köpekler sürü halindeyken daha cesaretli oluyor.

Eğer korkuyorsan yanında salam falan bulundur saldırma ihtimalleri daha zor olur ha bir de saldırır iseler koluna mont gibi bir şey bağla dişlerini sana geçiremesin.

Ne polis ne belediye hiçbiri bir şey yapamaz. Bizim tam karşı dairede yasaklı cinsten amerikan bulldog besliyorlar. Evde ne balkon var ne bahçe. Bir ara kapılarını açık bırakmışlar, benim hanım da kendi evine giriyor köpek nerdeyse saldırcakmış gibi dişlerini gösterip hırlayıp havlamış sürekli. Hanımın psikolojisi bozuldu. Haberlerde baktım yok şu kadar para cezası yok hapis cezası falan. Arıyorum belediyeyi sahipli bir şey yapamayız polisi arayın diyor. Polisi arıyorum, ağızlıksız dışarıya çıkardıklarında arayın diyor. Bu haberciler de az değil. Mahkeme dışında bir çözüm göremiyorum ben. Tüm dairelerden veya mahalleden imza toplayıp mahkemeye verin ancak öyle uzaklaştırabilirler.

Ne polis ne belediye hiçbiri bir şey yapamaz. Bizim tam karşı dairede yasaklı cinsten Amerikan bulldog besliyorlar. Evde ne balkon var ne bahçe. Bir ara kapılarını açık bırakmışlar, benim hanım da kendi evine giriyor köpek neredeyse saldırcakmış gibi havlamış sürekli. Hanımın psikolojisi bozuldu. Haberlerde baktım yok şu kadar para cezası yok hapis cezası falan. Arıyorum belediyeyi sahipli bir şey yapamayız polisi arayın diyor. Polisi arıyorum, ağızlıksız dışarıya çıkardıklarında arayın diyor. Bu haberciler de az değil. Mahkeme dışında bir çözüm göremiyorum ben. Tüm dairelerden veya mahalleden imza toplayıp mahkemeye verin ancak öyle uzaklaştırabilirler.

Evet bence de mahkemeye vermeliler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı