Apex 5 vs G513

L3g4l1ty

Hectopat
Başlıkta belirttiğim iki klavye arasında kaldım. Hangisini almalıyım ya da başka önerileriniz var mı? Ayrıca ailemle alacağım için Hepsiburada'da olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Kullananlar deneyimlerini aktarırsa çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
G513 içinde swichleri ve tuşlarının kolay kırıldığını söylüyorlar.

Herhangi bir klavyeyle güreş yapmadığın sürece kırılmaz diye düşünüyorum kolay kolay. 20 TL'ye aldığım klavye bile yıllarca sağlam durabiliyor.

Herhangi bir klavyeyle güreş yapmadığın sürece kırılmaz diye düşünüyorum kolay kolay. 20 TL'ye aldığım klavye bile yıllarca sağlam durabiliyor.

Tümüyle yanlış bir düşünce. 2. yılını yeni bitiren G513'üm kullanılmaz hale geldi. İlk aldığım zamandan beri zaten işkenceydi ama artık tuşlar da çalışmıyor. Yazılım falan demeyin yapılabilecek herşeyi denedim zaten. Almayın. Not: Ekran klavyesiyle yazıyorum.

Tümüyle yanlış bir düşünce. 2. yılını yeni bitiren G513'üm kullanılmaz hale geldi. İlk aldığım zamandan beri zaten işkenceydi ama artık tuşlar da çalışmıyor. Yazılım falan demeyin yapılabilecek herşeyi denedim zaten. Almayın. Not: Ekran klavyesiyle yazıyorum.
Siz yaşadınız diye maalesef benim düşüncem öyle olmuyor. Kullanışa göre değişir.

Siz yaşadınız diye maalesef benim düşüncem öyle olmuyor. Kullanışa göre değişir.
Düşüncenize saygım sonsuz fakat kullanışa göre değişir derken benim kullanışımın pek sağlıklı olmadığından bahsettiğinizi görüyorum. Dediğim gibi en temiz nasıl kullanılabilirse öyle kullandım. Bazı şeyler zamanla gerçekleşmedi en başından beri olan sorunlar vardı diyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı