Apex Legends berbat spray ve aim

akkulharun

Picopat
Daha fazla  
Apex Legens'da 30 levelim ve GeForce NOW'dan oynuyorum. Görüntü çok kötü buna karşın bende berbat oynuyorum arkadaşlarım dalga geçiyor ve çok zoruma gidiyor.
Aim'imi ve Sprey'imi geliştirmem için tavsiyeler verebilir misiniz? Aim Lab sistemimde 30 40 FPS ile oynanabilir mi? (HD 4650 FX 6100 8 GB RAM)

Aslında oyunda spray çok kolay bende GeForce NOW'dan çok kötü görünümle oynuyorum oynayışım da kötü. Aim Lab de 30-40 FPS'te rahat oynanıyor. Senaryolardan tracker (takip) senaryolarına yönelin, oyundaki en önemlisi adamın üzerinden aiminizi sürekli olarak ilerletmek. Apex Legends'e girin 10dk alıştırma modunda eklentisiz R99 ile spray yapmaya çalışın kolay olduğunu farkedeceksiniz.

Ona Bakılırsa Hocam Sizin Pc Sisteminiz benimkinden Daha iyi
Ben Fortnite oynuyorum Performans modunda oynamak zorunda kalıyorum Kasam casper Gt 730 ekran kartı 6 gb ram ile frotnite oynuyorum

Aslında oyunda spray çok kolay bende GeForce NOW'dan çok kötü görünümle oynuyorum oynayışım da kötü. Aim Lab de 30-40 FPS'te rahat oynanıyor. Senaryolardan tracker (takip) senaryolarına yönelin, oyundaki en önemlisi adamın üzerinden aiminizi sürekli olarak ilerletmek. Apex Legends'e girin 10dk alıştırma modunda eklentisiz R99 ile spray yapmaya çalışın kolay olduğunu farkedeceksiniz.
Hocam bunu denedim fakat ayak sesi duyduğum gibi elim ayağıma dolanıyor. Bu da yetmezmiş gibi Octane gibi hızlı karakterler saldırdığında sprayi bırakın aim bile koyamıyorum.

Apex Legens'da 30 levelim ve GeForce NOW'dan oynuyorum. Görüntü çok kötü buna karşın bende berbat oynuyorum arkadaşlarım dalga geçiyor ve çok zoruma gidiyor.
Aim'imi ve Sprey'imi geliştirmem için tavsiyeler verebilir misiniz? Aim Lab sistemimde 30 40 FPS ile oynanabilir mi? (HD 4650 FX 6100 8 GB RAM)

GeForce Now gecikmesinden kaynaklı yüksek ihtimalle, daha iyi bir sisteme geçmeniz gerekiyor.

Hocam bunu denedim fakat ayak sesi duyduğum gibi elim ayağıma dolanıyor. Bu da yetmezmiş gibi Octane gibi hızlı karakterler saldırdığında sprayi bırakın aim bile koyamıyorum.

Bunlar direkt olacak şeyler değil, dahalık 30 levelsiniz sakince oynamaya çalışın.

Hocam firing range'de uzaktan R-301 sprayi çalışabilirsiniz bence çok yararlı oluyor.Ayrıca oyunda spray barrel stabilizer ile de değişiyor.Sekmeyi azaltıyor bu arkadaş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı