Apple kişiselleştirilmiş ürün iade edilir mi?

niiiiiivya

Centipat
Daha fazla  
Apple'ın kendi sitesinden AirPods 4 ANC modelini aldım. Kulaklık kulağımda durmuyor, hafif eğildiğimde bile düşüyor. Bu yüzden iade edip edemeyeceğimi merak ettim. İade talebi oluşturdum ancak üründe lazer ile kişiselleştirilmiş ismim var, bu yüzden iade kabul edilmeyebilir diye düşünüyorum. Ürünü göndersem mi, göndermesem mi? Vakit kaybı olur mu diye kararsız kaldım. Apple servislerine şu an ulaşamıyorum, o yüzden bir bilgi alamadım kimseden.

Apple'ın kendi sitesinden AirPods 4 ANC modelini aldım. Kulaklık kulağımda durmuyor, hafif eğildiğimde bile düşüyor. Bu yüzden iade edip edemeyeceğimi merak ettim. İade talebi oluşturdum ancak üründe lazer ile kişiselleştirilmiş ismim var, bu yüzden iade kabul edilmeyebilir diye düşünüyorum. Ürünü göndersem mi, göndermesem mi? Vakit kaybı olur mu diye kararsız kaldım. Apple servislerine şu an ulaşamıyorum, o yüzden bir bilgi alamadım kimseden.

Maalesef edemezsin.

Sitesinde böyle yazıyor;

• Kişiselleştirilmiş iPad'lar gibi özel yapılandırılmış ürünler iade edilemez veya değiştirilemez.
Maalesef edemezsin.
Bende sizler gibi düşünüyordum ama yinede şansımı denemek istedim ve ürünü yolladım. Aktif edilmiş ve kişiselleştirilmiş olmasına rağmen iadem kabul edildi. Belki başkasıda yaşarsa diye açıklama gereği duydum.

Bende sizler gibi düşünüyordum ama yinede şansımı denemek istedim ve ürünü yolladım. Aktif edilmiş ve kişiselleştirilmiş olmasına rağmen iadem kabul edildi. Belki başkasıda yaşarsa diye açıklama gereği duydum.
Çok tuhaf. Normalde hem hijyen ürünü hem de kişiselleştirilmiş ürün olduğundan reddedilmesi gerekirdi.

Bende sizler gibi düşünüyordum ama yine de şansımı denemek istedim ve ürünü yolladım. Aktif edilmiş ve kişiselleştirilmiş olmasına rağmen iadem kabul edildi. Belki başkasıda yaşarsa diye açıklama gereği duydum.

Kargo ile mi gönderdin ne kadar süre kullanıp iade talebi açtın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı