Apple Music vs Spotify

anno_dayi

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, 1 aydır Apple Music kullanıyordum ve bugün Spotify ile karşılaştırmaya karar verdiğimde fark ettim ki Apple Music bildiğiniz Spotify aşağılıyor, hakaret ediyor. İnanılmaz bir seviyede ses kalitesi farkı var amma ve lakin Spotify'daki playlist rahatlığıdır vs. Apple Music o konuda bayağı geride fakat ses kalitesine baktığımda gerçekten ben 1 kere geldiğim hayatta su altından müzik dinliyormuş gibi dinlemek istemediğim için Spotify kullanmaya çok iyi gözle bakmıyorum. Bilmiyorum. Fikir verirseniz sevinirim.

Bende AirPods Pro 2 var (yani ekosistem muhabbetine fark edilmesi gerekirdi) genelde günde 6-8 saat Spotify sürem var, Apple Music denedim ama ben aşırı bir fark fark edemedim, arayüzü daha güzel ve çok playlist yaptım diye Spotify'dan devam ettim, bazı özellikleri güzel evet ama ben ses konusunda nedense söylenen kadar fark hissedemedim.

Merhaba, 1 aydır Apple Music kullanıyordum ve bugün Spotify ile karşılaştırmaya karar verdiğimde fark ettim ki Apple Music bildiğiniz Spotify aşağılıyor, hakaret ediyor. İnanılmaz bir seviyede ses kalitesi farkı var amma ve lakin Spotify'daki playlist rahatlığıdır vs. Apple Music o konuda bayağı geride fakat ses kalitesine baktığımda gerçekten ben 1 kere geldiğim hayatta su altından müzik dinliyormuş gibi dinlemek istemediğim için Spotify kullanmaya çok iyi gözle bakmıyorum. Bilmiyorum. Fikir verirseniz sevinirim.
Ses seviyesi biraz düşük ama bana gore YouTube music daha iyi ikisindende

her iki uygulamada da kalite seçeneğini en yükseğe alıyo musunuz yoksa spotify'ı varsayılan ayarlarda mı kullanıyorsunuz?

Bence de hocam fakat Spotify adını duyurmuş durumda. Apple Music'te aylarca kullandım yılda olmuştur rahat. Pek iyi kulaklığım olmadı silikonlu sevmediğim için fakat az da olsa fark var mıydı vardı ama fazlada yoktu.
-Apple Music bazen müzik ararken boğuyor insanı daraltıyor ve şarkı kapasitesi çok az.
-YouTube Music'de bu sorun yok mesela algoritma daha rahat ama arayüz biraz ortalama.
-Spotify arayüzde biraz daha rahat daha ferah, son zamanlar ergenlerin yüklediği slowed, rewerb gibi fotosuna reklam yapıştırdıkları şarkıları kaldırmaya başladı haliyle Spotify'da Apple Music gibi sadece official Music'ler olma yolunda.

Ses kalitesi vesaire takılmayacaksa bence en iyisi YouTube Music oluyor.

Her iki uygulamada da kalite seçeneğini en yükseğe alıyor musunuz yoksa Spotify'ı varsayılan ayarlarda mı kullanıyorsunuz?

Hocam gerçekten fark var en yükseğe alsanızda Apple Music biraz daha iyi ses kalitesi konusunda. Ama arkadaş biraz ballandırarak söylemiş.

Ben IPod'da filan kullanmistim bir ara, az yakiyordu pili, playlist cok yok, en buyuk - o. Ses seviyesi acisindan cok fark hatirlamiyorum. Uygulama tasarimi olarak bakarsak, Apple muzik bayağı lesh.

Ben IPod'da filan kullanmistim bir ara, az yakiyordu pili, playlist cok yok, en buyuk - o. Ses seviyesi acisindan cok fark hatirlamiyorum. Uygulama tasarimi olarak bakarsak, Apple muzik bayağı lesh.

Hoocam iOS 26 ile biraz değil bayağı güzelleşiyor fakat hala o müzik ararken gene boğuyor insanı bendemi sorun var bilmiyorum ama cidden bir şeyleri hala yapamıyorlar arayüz tarafında.

Hoocam iOS 26 ile biraz değil bayağı güzelleşiyor fakat hala o müzik ararken gene boğuyor insanı bendemi sorun var bilmiyorum ama cidden bir şeyleri hala yapamıyorlar arayüz tarafında.

Ben 1.5 sene once sanirim aboneligimi iptal ettim orada. Sadece iPod degil, iPhone 6sde MacBook'da, PC de de kullandim. Hepsinde rezaletti. Tek + si, az pil tuketimi.

Bende AirPods Pro 2 var (yani ekosistem muhabbetine fark edilmesi gerekirdi) genelde günde 6-8 saat Spotify sürem var, Apple Music denedim ama ben aşırı bir fark fark edemedim, arayüzü daha güzel ve çok playlist yaptım diye Spotify'dan devam ettim, bazı özellikleri güzel evet ama ben ses konusunda nedense söylenen kadar fark hissedemedim.

Bende Beats Studio Buds kullanıyorum hocam daha geçen aldım yani kalitenin ötesinde bir kulaklık çok fark etmem normal benim. Ve vallaha ciddi söylüyorum Apple Music bildiğin Spotify'ı zorbalıyor o derece ya inanılmaz.

Her iki uygulamada da kalite seçeneğini en yükseğe alıyor musunuz yoksa Spotify'ı varsayılan ayarlarda mı kullanıyorsunuz?

Hocam merak etmeyin tüm ayarlara hakimim. En ayrıntılı testi aynı müziklerde yaptım yaklaşık 50 müzikte yapmışımdır hepsinde Apple Music ezdi geçti yani kısacası müzikle alakası yok tamamen platform.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı