macOS kullanmıyorsanız Windows'ta Apple Music bayağı kötü bence. 2 ay zor kullandım. Mobilde de Spotify daha kullanışlı benim için.
Spotify Ogg Vorbis codec kullanıyor. Apple'ın kullandığı standart müzik kalitesindeki AAC codec mesela Spotify'dan çok daha iyi 256 kbps (Spotify'da 320) olmasına rağmen. Fark hissediliyor maalesef kayıpsız seçeneğinde dinlemeseniz bile.Nasıl bir kulaklıkla dinleyeceğinize bağlı. Eğer BT üzerinden dinleyecekseniz zaten kayıpsız bir şekilde dinlemeniz mümkün değil. Güzel bir kablolu kulaklığınız bir de özellikle masaüstü için güzel bir ses kartına sahipseniz Deezer ve Apple Music en iyi seçenek olacaktır. İnanın Deezer'dan Spotify'a geçtikten sonra bildiğin çamurlu ses duyuyorum artık en yüksek ses kalitesi seçmeme rağmen.
Sizce Spotify mı yoksa Apple Music mi daha iyi? Ses kalitesi falan. Hem bilgisayar hem de mobil için soruyorum.
Doğrudur da anlayamadım benimle ilgisini söylediklerinizin kusura bakmayın.Spotify Ogg Vorbis codec kullanıyor. Apple'ın kullandığı standart müzik kalitesindeki AAC codec mesela Spotify'dan çok daha iyi 256 kbps (Spotify'da 320) olmasına rağmen. Fark hissediliyor maalesef kayıpsız seçeneğinde dinlemeseniz bile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.