- Makaleler
- 9
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba. Biraz saçma bir Battle gibi ama cidden soruyorum, iki marka da A kalite ürünler üretiyor. Sizce hangisi daha iyi? Konuya her açıdan bakmanızı rica ediyorum.
Birisi hep premium sınıfta ürünler çıkarıyor birisi her bütçeye her sınıfa göre ürün çıkarıyor. Bu açıdan Samsung benim gözümde önde.
Apple'ın yenilik anlayışı çok daha gelecek vaat ederken genelde Samsung tarafında ben o kadar inovatif şeyler pek göremiyorum genelde Apple yaptıktan sonra benzerini yapıyor. Birçok örneği var.
Apple ürünlerine uzun süreler güncelleme desteği sunarken Samsung öyle değil maalesef.
Apple'ın işletim sistemi ve kendi ürettiği işlemciler daha performanslı oluyor.
Ülkemiz adına konuşursak Apple ürünleri uzun kullanım sonucu eğer temizse 2. el satışta zarar ettirmezken Samsung cephesi çok değer kaybediyor.
Ayrıca yine ülkemiz adına konuşursak Samsung her kur artışında anında zam yapmazken Apple direkt zam yapıyor. Yani yerelleştirme olarak Samsung daha anlayışlı. Milyar dolarlık bir şirket olan Apple'ın dolar 1TL arttığında hemen zam yapmasını hoş bulmuyorum ama bir şey de denemiyor sorun bizim ekonomide çünkü.