Apple vs Samsung

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence Samsung sizcep Apple olabilir. Ben Samsung'u daha fazla seviyorum. Sizde Apple'ı.

Barışı sağlayalım 😅.

Her iki marka da kaliteli ve güzel benim gözümde.

Bende öyleyim zaten hocam.

Umarım öyledir hocam, bazıları tapıyor çünkü anlamsızca yorumlarını okumak zorunda kalıyoruz. Aramızda sorun yok barış sağlanacak bir durum da yok :D siz beğenmedim emojisi attığınız için bende attım size :D

Umarım öyledir hocam, bazıları tapıyor çünkü anlamsızca yorumlarını okumak zorunda kalıyoruz. Aramızda sorun yok barış sağlanacak bir durum da yok :D
Aynen hocam.

10 GB RAM'i olan Samsung Geekbench testlerinde 4 GB RAM'i olan IPhone'dan daha düşük puan alıyor.

Bunun RAM boyutu ile ne ilgisi var? İsterse 1 TB RAM olsun işlemcisi daha güçsüzse Iphone 4 GB RAM'den darboğaz yemediği sürece öne geçemez. Bir de markaların hissedarıymış gibi birbirinize hakaret etmeseniz güzel olacak.

Telefon olarak sorarsanız Apple diyebilirim ama genel olarak Samsung'un neredeyse her yerde parmağı var. Gayet başarılı ürünler üretiyorlar.(Örneğin SSD ve DRAM)

Son düzenleme:
24bölümden oluşan konu mu olur bu arada NET samsung Apple çok pahalı ve sadece kamera

Kamera konusuna bir şey diyemiyorum çünkü herkesin beklentisi farklı. Ben RAW çekip editler ya da video çekip sosyal medyada paylaşırım. Benim kullandığım senaryoda Apple kamerası daha iyi ama Zoom'ya da gece çekimi isteyen biri için Samsung kamerası daha iyidir. Ekran konusuna gelince bak bu forumda sen dahil birçok insan elma ile armudu birbirine karıştırıyor. Kabul Samsung dünyanın en büyük panel üreticisi. Kabul Apple, Xiaomi gibi markalara ekranları veriyor ama atladığınız nokta şu Samsung rakiplerine 10 bit panel verirken kendisi 8 bit panel kullanıyor. Yani Samsung güncel S23 ailesinde en iyi ekranları kullanmıyor. Rakiplerine göre daha düşük kalite bir ekran kullanıyor. Umarım anlatabilmişimdir.

Dostum kaynak atar mısın bu dediğin doğru olsa bile bana hiç mantıklı gelmiyor madem kendi cihazlarına en iyi ekranları koymuyor neden Note 3'ün ekranı IP 11'in ekranında daha iyi?

Sizde buna inandınız yani, peki :D

İki dünya devinden biri katlanır telefon yapıyor biri 1 tane daha kamera ekliyor ben gayet inandım açıkçası ve Note serisindeki kalem ve Galaxy Zoom'larda vardı bir dönem her türlü Samsung daha inovatif.

Arkadaşlar merhaba. Biraz saçma bir Battle gibi ama cidden soruyorum, iki marka da a kalite ürünler üretiyor. Sizce hangisi daha iyi? Konuya her açıdan bakmanızı rica ediyorum.

He bu arada şöyle bir açıklık getireyim bizde Note 11 zamanlarında Samsung'un bayisi vardı çevre eğitim amaçlı konferans yaparlardı adamların Apple ile bir rakipliği yok tüm fiyat yelpazelerine ve dünyaya telefon satmak istiyorlar kendi dedikleri bu arada bunlar.

Son düzenleme:
Dostum kaynak atar mısın bu dediğin doğru olsa bile bana hiç mantıklı gelmiyor madem kendi cihazlarına en iyi ekranları koymuyor neden Note 3'ün ekranı IP 11'in ekranında daha iyi?

İki dünya devinden biri katlanır telefon yapıyor biri 1 tane daha kamera ekliyor ben gayet inandım açıkçası ve Note serisindeki kalem ve Galaxy Zoom'larda vardı bir dönem her türlü Samsung daha inovatif.

He bu arada şöyle bir açıklık getireyim bizde Note 11 zamanlarında Samsung'un bayisi vardı çevre eğitim amaçlı konferans yaparlardı adamların Apple ile bir rakipliği yok tüm fiyat yelpazelerine ve dünyaya telefon satmak istiyorlar kendi dedikleri bu arada bunlar.
Hocam çok haklısınız 2.mesajda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı