Apple vs Samsung

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir alıntı paylaşacağım ne kadar inovatif ama 😅
Samsung Z flip is telefonu olarak kullanıyorum. Telefonu haftada 1 belki kullanıyorum. Toplasanız alındığından beri 10 saat konuşma yoktur. Ürünüm garantili. Telefonu 10 gün kullanmadım açtığımda ekranı çalışmıyordu. Bu arada bu cihazlarda kronik ekran sticker ve ekran sorunu olduğunu öğrendim çünkü 3 arkadaşımda aynı cihazı kullanıyor ve sorunlarımız aynı.

Garantisi var diye servise verdim ve 1 saat inde 7000 TL ekran parası istediler. Sistemleri söyle mikroskop ile içine bakıp İstanbul'a atıyorlar İstanbul darbe diyor ( telefonu görmeden) bu arada arkadaşlara gösteriyorum kozmetik olarak darbe olmayan cihazda nasıl kullanıcı hatası olur. Ekran tek değişmediği kasa ile beraber değiştiği ve maliyetli olduğu için hiçbir darbe olmayan cihaza kullanıcı hatası deyip 7000 TL istiyorlar.

Bugün tüketici ve CİMER ®'e yazacağım. 30-40 bin TL verip telefon al darbe bile olmayan telefona sözde mikroskop ile stickerin altında darbe var diyorlar bu arada resimlere bakıyoruz kimse darbe göremiyor. Resmen ekranı kronik sorunlu telefon üretip para istiyorlar.
Link'te bırakıyorum Samsung Telefon Z Flip Sorunlu

Dostum burada inovitflikten bahsediyoruz Samsung'un her türlü inovatif olması konusunda hemfikirz sanırım arkdaşın dediği gibi kullanıcı hatası oalbilir bizde insanız hatalarımız olabilir he fabrika hatası varsa kesinlikle hakkınız aramanız doğru bir şey ve dediğiniz şey kronik olsaydı emin olun Samsung cihazları toplardı zamanında batarya yüzünden topladığını hatırlıyorum ve burada Apple hater lığıda yapmıyorum 14 Pro Max ve s23.ultr yı yan yana koyup bana birini seçme hakkkını verseniz iphonu seçerim emin olun fanboyluk falan yapmıyorum he markanın ürettiği cihazların sağlamlığı konusuna gelirsek Tab A6 var hala çalışıyor Galaxy A7 2017 var 3.kattan düştü orta tuşu yok o kısım tamamen çatlak telefon defalarca yere düşmesine rağmen hâlâ taş gibi çalışıyor kullanmammın tek nedeni kamerası iyi değil ve hafızası yetersiz bir de tasarımın eskimesi (3 ay öncesine kadar bunu kullanıyordum)

Öncelikle teşekkür ederim, fikriniz için.
Sizi fan olarak görmüyorum, çünkü doğruyu söylediğimde uzatmıyorsunuz!
Fanlar genelde laf anlamıyor, taptıkları için doğruyu görmekte zorlanıyor kendileri!

S5, Note5, Tab A6, A7, A50, A51 kullandım hiçbir sorun yaşamadım bu zamana kadar benim için tek eksi Android ve mesajımda belirttiğim gibi Samsung bayiliği işlettik neredeyse 5 sene boyunca dediğiniz gibi durumlar nadiren oluyor ve evet Türkiye'de telefon servisleri çok kötü.

Dosya Ekleri

• 353094459_2249655258577535_1873385623494060992_n.jpg
    353094459_2249655258577535_1873385623494060992_n.jpg
    15,9 KB · Görüntüleme: 39
Dostum burada inovitflikten bahsediyoruz Samsung'un her türlü inovatif olması konusunda hemfikirz sanırım arkdaşın dediği gibi kullanıcı hatası oalbilir bizde insanız hatalarımız olabilir he fabrika hatası varsa kesinlikle hakkınız aramanız doğru bir şey ve dediğiniz şey kronik olsaydı emin olun Samsung cihazları toplardı zamanında batarya yüzünden topladığını hatırlıyorum ve burada Apple hater lığıda yapmıyorum 14 Pro Max ve s23.ultr yı yan yana koyup bana birini seçme hakkkını verseniz iphonu seçerim emin olun fanboyluk falan yapmıyorum he markanın ürettiği cihazların sağlamlığı konusuna gelirsek Tab A6 var hala çalışıyor Galaxy A7 2017 var 3.kattan düştü orta tuşu yok o kısım tamamen çatlak telefon defalarca yere düşmesine rağmen hâlâ taş gibi çalışıyor kullanmammın tek nedeni kamerası iyi değil ve hafızası yetersiz bir de tasarımın eskimesi (3 ay öncesine kadar bunu kullanıyordum)

S5, Note5, Tab A6, A7, A50, A51 kullandım hiçbir sorun yaşamadım bu zamana kadar benim için tek eksi Android ve mesajımda belirttiğim gibi Samsung bayiliği işlettik neredeyse 5 sene boyunca dediğiniz gibi durumlar nadiren oluyor ve evet Türkiye'de telefon servisleri çok kötü.

Teşekkür ederim, yetkili teknik serviste çalıştım bende 6 yıl kadar.
Ortak dükkanımız var çocukluk arkadaşımla, hala piyasadayım diyebiliriz.
Ben Samsung'un çıkardığı amiral gemisi sınıfındaki tüm cihazları kullanım neredeyse.
Ayrıca IPhone'nin ilk çıkan cihazı bile var bende her iki firmanın da üst segment cihazlarını kullandım ve kullanmaya da devam ediyorum. Bende orada özellikle Samsung tarafında paramla rezil olduğumdan bahsediyordum. Ve hala söylüyorum bu yüzden Samsung cihaz önerdiğimde hala acaba diyorum, önerdik ama inşallah bir sorun olmaz diye dua ediyorum bildiğiniz.

Teşekkür ederim, yetkili teknik serviste çalıştım bende 6 yıl kadar.
Ortak dükkanımız var çocukluk arkadaşımla, hala piyasadayım diyebiliriz.
Ben Samsung'un çıkardığı amiral gemisi sınıfındaki tüm cihazları kullanım neredeyse.
Ayrıca IPhone'nin ilk çıkan cihazı bile var bende her iki firmanın da üst segment cihazlarını kullandım ve kullanmaya da devam ediyorum. Bende orada özellikle Samsung tarafında paramla rezil olduğumdan bahsediyordum. Ve hala söylüyorum bu yüzden Samsung cihaz önerdiğimde hala acaba diyorum, önerdik ama inşallah bir sorun olmaz diye dua ediyorum bildiğiniz.

Dostum bilmiyorum senin şansızlığın olabilir daha hiç bu kadarını duymadım ben ve dünya çapında satış yapan markayı TR'ye göre yargılamamak lağzım değilmi.

Dostum bilmiyorum senin şansızlığın olabilir daha hiç bu kadarını duymadım ben ve dünya çapında satış yapan markayı TR'ye göre yargılamamak lazım değil mi?

Arkadaşlarımın da başına geldi maalesef, ve birçok müşterimizin de başına benzer şeyler geldi.
TR'ye göre yargılamayın demişsiniz, peki sorun yaşadığımızı nerede söyleyeceğiz?
Sorun paylaşınca yargılamış mı oluyoruz, markalara bu kadar tapmayın.

Arkadaşlarımın da başına geldi maalesef, ve birçok müşterimizin de başına benzer şeyler geldi.
TR'ye göre yargılamayın demişsiniz, peki sorun yaşadığımızı nerede söyleyeceğiz?
Sorun paylaşınca yargılamış mı oluyoruz, markalara bu kadar tapmayın.

Dostum markaya falan tapmıyoruz okuduğunu anlamıyosun sanırım sana daha önce de IP 14 Pro Max ile S23ult. Yan yana koyup bana bir seçme hakkı verseniz IP 14'ü seçeceğimide söyledim ve bana hâlâ markaya tapma diyosun illa 4 5 veya daha fazla arkadşınını başına geldi diye koca markayı kötüleme hakkın yok biz sana yargılama demiyoruz ama 4 5 telefonunda sorun yaşadın diye Samsung kötü marka ya alınmaz deme hakkınıda bulamazsın illa bizde şikayet var sitesindeki Apple şikayetlerini gösterip Apple kötü marka cihazları alınmaz diyor muyuz? "Samsung, Amerika ve Avrupa'da birçok ürünü tasarım teknoloji ve patent ödülleri almıştır ve almaktadır. Elektronik, (televizyon, telefon, bilgisayar), otomotiv, tıp, uzay araştırmaları gibi birçok alanda faaliyet göstermektedir. Güney Kore'de uydu üretimini neredeyse tek başına Samsung yapmaktadır. Japon şirketleri ile Japonya için uydu yapımında ortak olmuştur. Elektronik sektöründe dijital kamera, DVD, Blu-Ray, VCD, uydu alıcısı, DVD-CD üretimi, beyaz eşya (buzdolabı, çamaşır, bulaşık makinesi), bina yönetim sistemleri gibi çok çeşitli alanlarda üretim yapmaktadır."(kaynak: tr.wikipedia.org/wiki/Samsung) sen nasıl bu kadar dala uzanan bir markayı 50 55 tane (örnek olarak 50 55 tane dedim) telefonunda sorun çıktı diye kötüleyebiliyorsun Samsung TR'nin servisi böyle diye Samsung USA servisleridemi böyle oluyor?

Dostum markaya falan tapmıyoruz okuduğunu anlamıyosun sanırım sana daha önce de IP 14 Pro Max ile S23ult. Yan yana koyup bana bir seçme hakkı verseniz IP 14'ü seçeceğimide söyledim ve bana hâlâ markaya tapma diyosun illa 4 5 veya daha fazla arkadşınını başına geldi diye koca markayı kötüleme hakkın yok biz sana yargılama demiyoruz ama 4 5 telefonunda sorun yaşadın diye Samsung kötü marka ya alınmaz deme hakkınıda bulamazsın illa bizde şikayet var sitesindeki Apple şikayetlerini gösterip Apple kötü marka cihazları alınmaz diyor muyuz? "Samsung, Amerika ve Avrupa'da birçok ürünü tasarım teknoloji ve patent ödülleri almıştır ve almaktadır. Elektronik, (televizyon, telefon, bilgisayar), otomotiv, tıp, uzay araştırmaları gibi birçok alanda faaliyet göstermektedir. Güney Kore'de uydu üretimini neredeyse tek başına Samsung yapmaktadır. Japon şirketleri ile Japonya için uydu yapımında ortak olmuştur. Elektronik sektöründe dijital kamera, DVD, Blu-Ray, VCD, uydu alıcısı, DVD-CD üretimi, beyaz eşya (buzdolabı, çamaşır, bulaşık makinesi), bina yönetim sistemleri gibi çok çeşitli alanlarda üretim yapmaktadır."(kaynak: tr.wikipedia.org/wiki/Samsung) sen nasıl bu kadar dala uzanan bir markayı 50 55 tane (örnek olarak 50 55 tane dedim) telefonunda sorun çıktı diye kötüleyebiliyorsun Samsung TR'nin servisi böyle diye Samsung USA servisleridemi böyle oluyor?

Siz okuduğunuzu anlamıyor olabilirsiniz, destan yazmışsınız. Ben üretilen telefonda sorun varsa bu sorun var derim kardeşim. Apple tarafında da gördüğüm sorunları söylüyorum ne içiyorsunuz anlam veremiyorum. Ve tapmıyorsun madem firmanın geçmişini neden yazıyorsun.
Burada yapılan yorumları anlamadığınız gayet ortada bence, tekrar söylüyorum sorun yaşadığımızda söylemek hakkımız kötülemek öyle olmuyor. Kötülesem asla almayın falan derim yani. Sorunlardan bahsedilmeli ki firmalar sorunun kaynağını bulup çözüme ulaştırabilsin.
Ve o kadar saçmalamışsın ki benim evimde kullandığım bir çok ürün Samsung ve Apple yani!
Ve servis sorunlu aksini söylüyorsan fan-boy olduğunu ispat etmiş oluyorsun!
USA servisi biraz çözmüş gibi ancak yeterli değil, umarım anlayabilmişsinizdir...

Samsung donanım yönünden açıka ara öndedir Apple yeni çocuk gibi yazılımını kullanıcı dostu yaptığı için çekicidir yani Samsung'ların kronik sorunları olabiliyor ama Apple'nin geçtiği yollardan Samsung dönüyordu bu yüzden Samsung.

Samsung donanım yönünden açıka ara öndedir Apple yeni çocuk gibi yazılımını kullanıcı dostu yaptığı için çekicidir yani Samsung'ların kronik sorunları olabiliyor ama Apple'nin geçtiği yollardan Samsung dönüyordu bu yüzden Samsung.

Maşallah o kadar önde ki sosyal medya optimizasyonunu bir türlü istenilen düzeye getiremiyor.
Serviste çalışmış biri olarak söylüyorum, hiçbir şey bilmiyorsunuz.
Samsung servisine gittiğinizde her yer ağızına kadar dolu oluyor, ve gönderdiğiniz cihazların bile büyük bir çoğunluğu sağlam gidiyor orada hasar gördüğü için cihazları ile uğraşan insanlar oluyor. Gerçekten de ara önde doğru diyorsunuz :D

Maşallah o kadar önde ki sosyal medya optimizasyonunu bir türlü istenilen düzeye getiremiyor.
Serviste çalışmış biri olarak söylüyorum, hiçbir şey bilmiyorsunuz.
Samsung servisine gittiğinizde her yer ağızına kadar dolu oluyor, ve gönderdiğiniz cihazların bile büyük birçoğunluğu sağlam gidiyor orada hasar görüp uğraşan insanlar oluyor.
Gerçekten de ara önde doğru diyorsunuz :D

Peki Apple sevisinde çalıştınız mı? :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı