Adam hangisine yetişsin tekstil, inşaat, otomotiv, beyaz eşya, makine, elektronik aletler üreten bir firma.O halde Samsung'ta böyle kaliteli işler yapsın bizde Samsung alalım.
Adam hangisine yetişsin tekstil, inşaat, otomotiv, beyaz eşya, makine, elektronik aletler üreten bir firma.O halde Samsung'ta böyle kaliteli işler yapsın bizde Samsung alalım.
Bak kardeşim kimi Samsung sever kimi Apple sever. Bu konuda kimseyi suçlayamazsın. Eleştiri olacaktır. Apple'ı eleştirmeyin demiyoruz. Mantıklı eleştiri yapın. Mesela 14 Plus'ta 120Hz olmamasını eleştir. Sonuna kadar desteklerim. Hızlı şarj olayını eleştir. Desteklerim. Ama bataryada eleştirdiğinde kusura bakma desteklemem çünkü batarya konusunda özellikle Pro Max modellerinde mükemmeli sunuyor.
Adam hangisine yetişsin tekstil, inşaat, otomotiv, beyaz eşya, makine, elektronik aletler üreten bir firma.
Eleştir demişken neden Apple 30000 Lira milletin canı çıkıncaya kazanıp veripmaldıpj telefona 60 Hz ekran koyuyor? Asus gidiyor 240 Hz koyuyor. ZTE gidiyor ekran altı kamera ile 144 Hz koyuyor. Peki niye 60 Hz, ki zaten hocam sen 120Hz kullanıyorsun, 60 Hz'e geç kanser olmazsan beni burada edebileceğin kadar rezil et.Bak kardeşim kimi Samsung sever kimi Apple sever. Bu konuda kimseyi suçlayamazsın. Eleştiri olacaktır. Apple'ı eleştirmeyin demiyoruz. Mantıklı eleştiri yapın. Mesela 14 Plus'ta 120Hz olmamasını eleştir. Sonuna kadar desteklerim. Hızlı şarj olayını eleştir. Desteklerim. Ama bataryada eleştirdiğinde kusura bakma desteklemem çünkü batarya konusunda özellikle Pro Max modellerinde mükemmeli sunuyor.
İnşaat? Samsung konut yapmaya başladı da bizim mi haberimiz yok?
Eleştir demişken neden Apple 30000 lira milletin canı çıkıncaya kazanıp veripmaldıpj telefona 60 Hz ekran koyuyor? ASUS gidiyor 240 Hz koyuyor. ZTE gidiyor ekran altı kamera ile 144 Hz koyuyor. Peki niye 60 Hz, ki zaten hocam sen 120Hz kullanıyorsun, 60 Hz'e geç kanser olmazsan beni burada edebileceğin kadar rezil et.
Milletin şeyine takmadığı Xiaomi en düşük markası Redmi'de bile en yüksek 210W şarj koyuyor iken neden Apple 20W? Şimdi 1 Saat'te şarj olacağını düşünsek mi 11t (67W) 20 dakikada şarj oluyor. Ne kullanıyorsun diyorsan telefonda mi 11t, tablette iPad kullanıyorum.
Apple'ın alınmaması için birkaç neden daha.
Samsung C&T Corporation - Vikipedi
tr.m.wikipedia.org
Eleştir demişken neden Apple 30000 lira milletin canı çıkıncaya kazanıp veripmaldıpj telefona 60 Hz ekran koyuyor? ASUS gidiyor 240 Hz koyuyor. ZTE gidiyor ekran altı kamera ile 144 Hz koyuyor. Peki niye 60 Hz, ki zaten hocam sen 120Hz kullanıyorsun, 60 Hz'e geç kanser olmazsan beni burada edebileceğin kadar rezil et.
Milletin şeyine takmadığı Xiaomi en düşük markası Redmi'de bile en yüksek 210W şarj koyuyor iken neden Apple 20W? Şimdi 1 Saat'te şarj olacağını düşünsek mi 11t (67W) 20 dakikada şarj oluyor. Ne kullanıyorsun diyorsan telefonda mi 11t, tablette iPad kullanıyorum.
Apple'ın alınmaması için birkaç neden daha.
Samsung C&T Corporation - Vikipedi
tr.m.wikipedia.org
Hocam Hz'i zaten Asphalt gibi yarış oyunları oynayan adamlar anlar. Peki hocam, Apple'ın planlı eskitme yapmasına ne diyeceksin?14 Pro'dan önce 12 Pro kullandım. 12 Pro da 60Hz ekran hızı vardı. 12 Pro'yu beğenmeme rağmen batarya ve ekran hızı konusunda çok sitem ettim Apple'a. Ekran hızı ve hızlı şarj konularında yerden göğe kadar haklısın. Burada olay tamamen tüketiciye kalmış. Bunlara takılan adam zaten 60Hz iPhone almamalı. Ama günümüzde 120Hz ı umursamayan insanlarda var. Bir de olaya böyle bak.
Hocam Hz'i zaten Asphalt gibi yarış oyunları oynayan adamlar anlar. Peki hocam, Apple'ın planlı eskitme yapmasına ne diyeceksin?
Android'te 60 Hz kasıyor gibi gözüküyor ama IOS'ta öyle değil kasmıyor ve gözükmüyor. Hatta Apple da 120 Hz geçince 60 Hz ile arasında fark bile olmuyor neredeyse o kadar akıcı. Samsung'ta 120'den 60'a geçince kağnı arabası gibi oluyor ekran. Ayrıca yıl olmuş 2023 ZTE kullanan kişilerin şu forumda yüzdesel oranı %1 bile değildir.
Yok hocam 9 yıllık Samsung tabletim de var kasmıyor.Samsung'ta yapıyor eskitme olayını hem de ilk yıldan.
Android'te 60 Hz kasıyor gibi gözüküyor ama IOS'ta öyle değil kasmıyor ve gözükmüyor. Hatta Apple da 120 Hz geçince 60 Hz ile arasında fark bile olmuyor neredeyse o kadar akıcı. Samsung'ta 120'den 60'a geçince kağnı arabası gibi oluyor ekran. Ayrıca yıl olmuş 2023 ZTE kullanan kişilerin şu forumda yüzdesel oranı %1 bile değildir.
Hocam Hz'i zaten Asphalt gibi yarış oyunları oynayan adamlar anlar. Peki hocam, Apple'ın planlı eskitme yapmasına ne diyeceksin?
75 Hz'e bile razıyız. Ama millet belki birçok eşyasını satacak, çoğu belki kredi çekecek hatta vergilerini geç veren insanlar da olacak. Yani millet bu kadar zorluğun içinde en iyisini sahip olmalı.Hocam IOS'daki 60Hz Android'deki 60Hz'dan bence de daha akıcı ama 4 asgari ücret verdikten sonra insan 120Hz bekliyor. Burada arkadaşa hak veriyorum. Apple düz modellere 120Hz koymalıydı. 120Hz olmasa bile en kötü 90Hz koymalıydı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.