Apple vs Samsung

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır 50k veriyorsunuz ve 11 saat yeter deyip bırakıyorsunuz. Eger bu denmeseydi iki kat batarya kullanılsaydi siz 22 saat ömür ile çok daha rahat olurdunuz. Burada siz değil Apple kar ediyor ve göz göre göre kazıklanıyorsunuz. Eger 11 saat yeter demeye devam ederseniz teknoloji gelişmez, sizde 3 gün ömür yerine 11 saat ile kalırsınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda gördüğün üzere yeni bir teknoloji çıkana kadar dediklerin zor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda gördüğün üzere yeni bir teknoloji çıkana kadar dediklerin zor.

Hocam şu an hiçbir telefonda 5K mAh batarya olmasaydı tamam derdim zaten. Zaten yapılmış bir şey. 3 günü ben örnek olarak verdim. Simdiki telefonunda 3K mAh varsa 5K yapınca ömrü yaklasik 1.66 olacak şekilde artacak işte.

Onların nasıl düşündüğü biliyor musunuz?

Arkadaşım, orada insanların ciddi kazancı oldukları için büyük bir çoğunluğu sorun yaşadığında cihazları atıyorlar. Evlerin önü kullanmadıkları eşya ve telefonlar ile dolu. Yurt dışında yaşadığım sıralarda buna şahit de oldum. Oradaki insanların büyük bir çoğunluğu servise gitmiyor ve cihazları atıp yenisini alıyorlar. Çok nadir Apple çıkıyor büyük bir çoğunlukta Samsung cihazı!
Siz düşünün artık.

Hocam şu an hiçbir telefonda 5K mAh batarya olmasaydı tamam derdim zaten. Zaten yapılmış bir şey. 3 günü ben örnek olarak verdim. Simdiki telefonunda 3K mAh varsa 5K yapınca ömrü yaklasik 1.66 olacak şekilde artacak işte.

Teoride haklısın ama şu bir gerçek ki, rekabet olmadığı sürece sen ne kadar isteme, biz ne kadar istemeyelim, kapitalizm budur. Başka bir firma Apple'a pil konusunda öne geçmedikçe bir şeyin olacağı yok. Sorun burada Samsung vb değil, Android. Andoid'in pil konusundaki verimsizliğini, Apple telefonların mAh boyutundan anlıyoruz.

Arkadaşım, orada insanların ciddi kazancı oldukları için büyük birçoğunluğu sorun yaşadığında cihazları atıyorlar. Evlerin önü kullanmadıkları eşya ve telefonlar ile dolu. Yurt dışında yaşadığım sıralarda buna şahit de oldum. Oradaki insanların büyük birçoğunluğu servise gitmiyor ve cihazları atıp yenisini alıyorlar.

Evet bunun için Türkiye'deki şartları göz önünde bulundurarak gitmeliyiz donanım ve kamera özelliklerine göre Samsung daha pahalı olması gerek ama Apple Samsung'un iki katı satıyor her yeni çıkan telefonda yeni işlemci takıyor başka bir yenilik yok Sony telefon sektöründe böyle yaptı ve battı Apple da batışa doğru gidiyor.

Bu arada Apple alanda sadece hava için alıyor ben alan çoğu kişiden dinliyorum memnun değiller.

Teoride haklısın ama şu bir gerçek ki, rekabet olmadığı sürece sen ne kadar isteme, biz ne kadar istemeyelim, kapitalizm budur. Başka bir firma Apple'a pil konusunda öne geçmedikçe bir şeyin olacağı yok. Sorun burada samnsung vb değil, Android. Andoidin pil konusundaki verimsizliğini, Apple'in mAh boyutundan anlıyoruz.

Ama o verimsizliğe rağmen benim ekran sürem 11 saatten fazla su aralar biraz işim var test yapıp atardım yoksa. Apple'in mAh boyutundan ben IOS'un iyi oldugunu değil Apple'in ucuza kaçtığını anlıyorum eğer daha iyi bir tane koysaydi çoğu kişi Applea yönelirdi pil ömründen dolayı. Şu an zaten çoğu firma laptop hariç pil konusunda Apple'dan önde hatta iPhone 14'teki en büyük sorunlardan biridir pil. Insanlar hem gorünüşün değişmesini istiyorlar hem de pilin artmasını çünkü iOS ne kadar iyi olursa olsun daha iyi pil ile daha uzun gidebilir.

Evet bunun için Türkiye'deki şartları göz önünde bulundurarak gitmeliyiz donanım ve kamera özelliklerine göre Samsung daha pahalı olması gerek ama Apple Samsung'un iki katı satıyor her yeni çıkan telefonda yeni işlemci takıyor başka bir yenilik yok Sony telefon sektöründe böyle yaptı ve battı Apple da batışa doğru gidiyor.

Bu arada Apple alanda sadece hava için alıyor ben alan çoğu kişiden dinliyorum memnun değiller.

Sen hava için aldıklarını düşünmeye devam et, memnun olmayanlar da alışamayanlardır.
Türkiye şartlarından bahsettim zaten büyük bir çoğunlukla, Apple yenilikler yapıyor.
Apple batmaz sen bunu düşünme bence. Kamera ve donanım demişsin kamera test cihazını samsung kameralarına getirdiğinde en fazla 3 ışık yanarken Apple kameralarında 8-9 a kadar yükseliyor cihazın ışığı.

Sen hava için aldıklarını düşünmeye devam et, memnun olmayanlar da alışamayanlardır.
Türkiye şartlarından bahsettim zaten büyük birçoğunlukla, Apple yenilikler yapıyor.
Apple batmaz sen bunu düşünme bence. Kamera ve donanım demişsin kamera test cihazını Samsung kameralarına getirdiğinde en fazla 3 ışık yanarken Apple kameralarında 8-9'a kadar yükseliyor cihazın ışığı.

Yazılı sonuçlar üzerinden gitmeyin kendi gözünüzle gördüğünüz performansa bakın kamerası Samsung'un hem daha canlı hem de daha net ve Zoom özelliği de harika çalışıyor Apple anca kameralarını elma kadar büyüklükte yapsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı