Apple Watch 10 alınır mı?

Saati spor ve telefonumu elime almadan bildirimleri kontol edebilmek/cevaplamak için kullanmak istiyorum. Sizce alınır mı?
Bende Series 9 var, bir süre sonra soğuyorsunuz hatta şu an kolumda duruyor ama hayatıma kattığı pek bir şey yok. Alıp almamak size kalmış.

Fiyat avantajı varsa ve İos 15 üzeri bir iphone kullanıyorsanız alınır. Eğer AW 11'e yakın bir fiyatı varsa hiç girilmez, 2 saat arasında hissedilir fark var.

Alınır ama benim için saat e o kadar para verilmez ama sizin kararınız.

Bende series 9 var, bir süre sonra soğuyorsunuz hatta şu an kolumda duruyor ama hayatıma kattığı pek bir şey yok. Alıp almamak size kalmış.

Bende de aynı sorun var 1 ay içinde sıkıyor.

Bende series 9 var, bir süre sonra soğuyorsunuz hatta şu an kolumda duruyor ama hayatıma kattığı pek bir şey yok. Alıp almamak size kalmış.

Yani akıllı saat takmayı seven biriyim. Şu an kullandığım saatimin eskidiğini düşündüğüm için değiştirmek gibi bir düşüncem var.

Fiyat avantajı varsa ve İos 15 üzeri bir iphone kullanıyorsanız alınır. Eğer AW 11'e yakın bir fiyatı varsa hiç girilmez, 2 saat arasında hissedilir fark var.
iPhone 15 kullanıyorum. Apple Watch ile senkronize çalıştığı için önceliğim Apple Watch, ama farklı saat önerilerine de açığım.

iPhone 15 kullanıyorum. Apple Watch ile senkronize çalıştığı için önceliğim Apple Watch, ama farklı saat önerilerine de açığım.
Maalesef farklı saatler sizi üzmekten başka bir işe yaramayacaktır. Series 10 saatim bozulunca çok ödeme yapmayayım diye 2 hafta saat aradım. Sonuç, gittim series 11 aldım ve hayatıma devam ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı