Bende Series 9 var, bir süre sonra soğuyorsunuz hatta şu an kolumda duruyor ama hayatıma kattığı pek bir şey yok. Alıp almamak size kalmış.Saati spor ve telefonumu elime almadan bildirimleri kontol edebilmek/cevaplamak için kullanmak istiyorum. Sizce alınır mı?
Bende series 9 var, bir süre sonra soğuyorsunuz hatta şu an kolumda duruyor ama hayatıma kattığı pek bir şey yok. Alıp almamak size kalmış.
Bende series 9 var, bir süre sonra soğuyorsunuz hatta şu an kolumda duruyor ama hayatıma kattığı pek bir şey yok. Alıp almamak size kalmış.
iPhone 15 kullanıyorum. Apple Watch ile senkronize çalıştığı için önceliğim Apple Watch, ama farklı saat önerilerine de açığım.Fiyat avantajı varsa ve İos 15 üzeri bir iphone kullanıyorsanız alınır. Eğer AW 11'e yakın bir fiyatı varsa hiç girilmez, 2 saat arasında hissedilir fark var.
Maalesef farklı saatler sizi üzmekten başka bir işe yaramayacaktır. Series 10 saatim bozulunca çok ödeme yapmayayım diye 2 hafta saat aradım. Sonuç, gittim series 11 aldım ve hayatıma devam ettim.iPhone 15 kullanıyorum. Apple Watch ile senkronize çalıştığı için önceliğim Apple Watch, ama farklı saat önerilerine de açığım.
Maalesef farklı saatler sizi üzmekten başka bir işe yaramayacaktır. Series 10 saatim bozulunca çok ödeme yapmayayım diye 2 hafta saat aradım. Sonuç, gittim series 11 aldım ve hayatıma devam ettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.