Apple'ın sitesinden gelecek sipariş kaç günde teslim edilir?

Macbook Air M2 8-8 256GB 16 Ram'li konfigüre versiyonu öğrenci paketi ile 15.09.2022'de sipariş verdim

3. Nesil Airpods Pro 19/09/2022'da teslim edildi çok hızlıydı gerçekten teslimat

Eki Görüntüle 1522838

Macbook Air'da bakalım ne zaman gelecek

Eki Görüntüle 1522839

UPS'in sayfasında Teslimat tarihi Eylül 27 Olarak Gözüküyor, Apple'ın sitesinde de 27 Eylül gözüküyor.
Apple destek ile fatura konusunda bi görüşme sağladım faturanın mail adresime gelmediğini sordum teslim edildikten 1-2 gün sonra düşüyor dedi fiziksel bir kopyasını gönderiyoruz dediler zaten.

Macbook Air için de çinden geldiğini ve gümrükte 1 saat de bekleyebilir 5 gün de bekleyebilir buna bir müdehalemiz olmuyor dediler gümrük işi tamamen şans sanırım.

Güncellemeleri buraya yazarım :)

Extra Olarak da şunu söylemek isterim gümrüğe geldiğinde "müjde ürününüz dağıtımda" gibisinden bir mesaj gelicek dedi ona aldanmayın ürünün Türkiye'de olduğunu belirtmek için bir mesaj olduğunu söyledi.
Merhabalar,
Sizinle aynı konfigürasyondaki M2 MacBook Air'dan ben de sipariş verdim 21 Eylül'de. Siparişinizin ne zaman nerede olduğunu nasıl görüyorsunuz acaba? Benim siparişim hala işleniyor olarak gözüküyor sitede.

Merhabalar,
Sizinle aynı konfigürasyondaki M2 MacBook Air'dan ben de sipariş verdim 21 Eylül'de. Siparişinizin ne zaman nerede olduğunu nasıl görüyorsunuz acaba? Benim siparişim hala işleniyor olarak gözüküyor sitede.
Gönderildi kısmına geldiği zaman gönderim takipi diye bir yer çıkıyor.

Konfigüre cihazlar sipariş üzerine yapıldığı için uzun sürebiliyor cihazınız hazırlandığında işleniyor kısmından ilerliyor.

Son düzenleme:
Merhabalar,
1664172370946.png

Siparişi verdikten 5 gün sonra UPS'e ulaştı zaten Macbook Air üretilmesi sanırım 5-6 günü buluyor, sonra zaten UPS'in kargo numarası ile takip edebiliyorsunuz ürünü, benim ürün türkiye'ye geldi fakat gümrükte mi yoksa UPS'in kargo dağıtım ağında mı bunu bilmiyorum maalesef az bir bilgi var UPS'de

Eki Görüntüle 1528300

Siparişi verdikten 5 gün sonra UPS'e ulaştı zaten Macbook Air üretilmesi sanırım 5-6 günü buluyor, sonra zaten UPS'in kargo numarası ile takip edebiliyorsunuz ürünü, benim ürün türkiye'ye geldi fakat gümrükte mi yoksa UPS'in kargo dağıtım ağında mı bunu bilmiyorum maalesef az bir bilgi var UPS'de
Benimki de aynı durumda. Gümrük sırası bekliyor olabilir bizim cihazlar

siparis.jpg

UPS Tesisinde işleniyor olarak güncellendi. Gümrük hakkında herhangi bir bilgilendirme yapılmadan direkt bu şekilde güncelleme yapıldı. Bakalım umarım gümrüğü geçmiştir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı