Ara verdikten sonra spora başlamak

Seyit can Polat

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba, ben temmuz ayında salona kaydoldum 3 ay boyunca full body bir idman yaptım. Ondan sonra üyeliği yeniletemedim belediyenin salonuna gittim 1 ay, bu ikisi arasında 1 ay var şimdi yine bir ara vermiş gibi oldum, 20 gün oldu. Ara verme sebebim gitmek istemem değil gidememem. Şimdi başka bir salona kaydolacağım bu ay sonu gibi başladığımda yeniden bir full body idman mı yapmalıyım başlayana kadar ve başladıktan sonra beslenme programım nasıl olmalı? Belli bir yemekler mi yoksa şu maddeler hariç ve yeteri kadar belirli besinleri alma şekli değil mi yapmam gerekiyor?
176cm 62kg 2010 doğumluyum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam beslenme konusunda pek bir fikrim yok ama biraz kilo almaya yönelik beslenme yapsanız olabilir program konusundada.
Bana da full body antrenman yazılmıstı ama bana pek verimli gelmiyordu vaktiniz varsa göğüs sırt bacak seklinde yapabilirsiniz vaktiniz azsa üst vücut alt vücut şeklindede yapabilirsiniz ve set tavsiyemse 3x8-10 tekrar fazla ağırlık Max ağırlıkla 8 tekrar daha cok gelistirdi benim vücudumu.

Full body başlangıç için kuvvetlenmen için yazılıyor diye biliyorum
Yeme programı ona göre planlamayı düşüyorum zaten şu anda da bir kuralım yok önüme ne gelirse onu yiyorum elimden gelirsede fazla yemeğe çalışıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı