Arkadaşlar babam arabanın bir tanesini satmayı düşünüyor sizce araba satmak mantıklı mı? Dedem falan araba fiyatları düşecek satın arabanın 1 tanesini diyorlar. Sizce doğru mu?
Sadece "CCC BOZKURT CCC" deyip geçmek istiyorum.
Arkadaşlar babam arabanın bir tanesini satmayı düşünüyor sizce araba satmak mantıklı mı? Dedem falan araba fiyatları düşecek satın arabanın 1 tanesini diyorlar. Sizce doğru mu?
Kar etmedin üzgünüm, paran değerini korudu. Arabayı aldığında paranın dolar karşılığı neydi, şu anki değeri kaç dolar ediyor. Eğer 1800-1900 Dolarlık bir fark varsa evet kardasın.Ben bu soruyu sorduğum sıralarda yaklaşık 4 ay önce araba aldım, şüphedeydim fiyatı düşer mi diye sonuç (arabayı satmadım hâlâ kullanıyorum) 15 bin kâr ettim.
Evet doğru para değerini koruyor fakat arabayı satsam borcu faizi de dahil ödesem elimde para bile kalıyor.Kar etmedin üzgünüm, paran değerini korudu. Arabayı aldığında paranın dolar karşılığı neydi, şu anki değeri kaç dolar ediyor. Eğer 1800-1900 Dolarlık bir fark varsa evet kardasın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.