Araba statü mü, zevk mi, ihtiyaç mıdır?

Araba statü mü, zevk mi, ihtiyaç mıdır?

• Statü

• Zevk

• İhtiyaç

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Duruma göre değişir, pandemi dönemini yok sayar isek: Zengin için statü göstergesidir, aile için ihtiyaçtır -en az 1 çocuk var ise tabii ki- , genç için zevktir. Bu benim kendi görüşümdür, kendim oturduğum şehirde her yere toplu taşıma ile -kendim kampçılık da yapıyorum arada- gidebiliyorum çünkü hem gencim -ağırlık olsun, toplu taşımaya karşı sabır etmek olsun- avantajlıyım hem de toplu taşıma her işimi görüyor. Ancak arabam olsaydı onu zevk için bile sürerdim. Aile için ise tatil olsun, hastahane'ye gitmek olsun, bayramda ziyaretler olsun en ufak bir seyahatte hemen bir ufak valiz hazırlanıyor: Neden? Çünkü küçük çocuk olduğu zaman işler çok farklı oluyor, işte o zaman ihtiyaç. Zengin için ise statüdür; mesela aile için yürüründe bir sıkıntısı olmayan her araç seçenekler arasında olabilir ama zengin için ise durum çok farklı, o kendi zenginliğini bir şekilde dışa yansıtmalı ve "bakın ben zenginim ve sizden iyiyim" demeli. Özetle duruma göre çok ama çok değişir...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı