Araba sürmeyi öğrenmek için kurs var mıdır?

TojiFushiguro

Kilopat
Merhaba, ben araba sürmeyi hiç bilmiyorum ve etrafımda öğretebilecek kimse yok. Hangi kursa gitmem gerekiyor veya sürücü kursları böyle bir hizmet sagliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben araba sürmeyi hiç bilmiyorum ve etrafımda öğretebilecek kimse yok. Hangi kursa gitmem gerekiyor veya sürücü kursları böyle bir hizmet sagliyor mu?

Sahibinden de özel ders veren kişiler mevcut uyguna bulabilirsin, ehliyete yazilmadan önce arabayı öğreneyim diyorsan direkt yazılman daha doğru olur oradaki hocalar zaten soruyor bilgin ne seviyede diye sıfır dersiniz ne var ne yok anlatırlar size siz ehliyete yazılıp derslere girin sınava girip kazanın ehliyeti alın ondan sonra sahibinden de bahsettiğim hocalara bakabilirsiniz, ehliyet kursunun dersleri sınırlı bahsettiğim hocalarda ücretini verirseniz istediğiniz gibi ders alırsınız.

Bilgin 0 ve merakın çok yok ise zaten profesyonel destek alman daha iyi olur. Aile üyeleri ya da yakının sana bir tık sesini yüksektip kızabilir bıktırabilir. Ehliyetin olsa bile sürücü kursları sana da ders verir parasını verdikten sonra ama öncesinde özel öğretmen tutman daha faydalı olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı