Arabanın lastiğini patlattım

RX 560 Tİ

Kilopat
Dün sarhoş bir şekilde sokakta yürürken yanlışlıkla arabaya çarptım ve o anki sinir ve sarhoşlukla arabanın lastiğini bıçakla patlattım. Hata yaptığımın farkındayım. Bu işin büyümesi beni tedirgin ediyor. Ailemin haberi yok. Sizce başıma bir iş açılır mı?

Dün sarhoş bir şekilde sokakta yürürken yanlışlıkla arabaya çarptım ve o anki sinir ve sarhoşlukla arabanın lastiğini bıçakla patlattım. Hata yaptığımın farkındayım. Bu işin büyümesi beni tedirgin ediyor. Ailemin haberi yok. Sizce başıma bir iş açılır mı?
Sarhoş olabilecek paran varsa karşılayacak paranda vardır sahibini bul öde. İyi ki herhangi bir bir insana çarpmamışsınız.

Sarhoşken dışarı çıkmak senin hatan paran vardır illa git öde. (sarhoşken insan ne yaptığını bilemez o yüzden içeceğiniz zaman evde durun ya da bara gidin)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı