Arabanın lastiğini patlattım

Umarım büyür ve adamın zararını ödersin. Yapılacak iş mi bu? Düzgün bir şekilde içeceksen iç, milletin malına ve hatta canına bile zarar verebilecek duruma geliyorsan içme. Bu kadar basit. Adam alttan alsa bile arabanın sahibini bulup parasını ödemelisin. Sarhoş olacak paran varsa, eminim ki bir lastik parasını verebilecek paran da vardır.

Umarım büyür ve adamın zararını ödersin. Yapılacak iş mi bu? Düzgün bir şekilde içeceksen iç, milletin malına ve hatta canına bile zarar verebilecek duruma geliyorsan içme. Bu kadar basit. Adam alttan alsa bile arabanın sahibini bulup parasını ödemelisin. Sarhoş olacak paran varsa, eminim ki bir lastik parasını verebilecek paran da vardır.
Konu başında hatalı olduğumu kabul ettiğimi söyledim zaten. Şov yapmak için yazı yazma. Masraflardan kaçmıyorum zaten ne adamı ne de sokağı tanımıyorum. Bilsem zaten ödeyeceğimi de söyledim. Şu kadar yazı yazmışsın ama içi dolu bir tane cümle yok. Al hadi istediğin beğenini attım.

Konu başında hatalı olduğumu kabul ettiğimi söyledim zaten. Şov yapmak için yazı yazma. Masraflardan kaçmıyorum zaten ne adamı ne de sokağı tanımıyorum. Bilsem zaten ödeyeceğimi de söyledim. Şu kadar yazı yazmışsın ama içi dolu bir tane cümle yok. Al hadi istediğin beğenini attım.

Birader yaptığın şeyin hafif bir şey olduğunu falan mı sanıyorsun? Bunu burada dile getirince sana yumuşacık bir dille teselli falan mı verecektik? Lastik yerine bir adama çarpsaydın ne olurdu? Tahmin edeyim, sen öyle bir insan değilsin değil mi? Kimseye şiddet uygulamazsın. Aynen. Daha geçenlerde evimin yakınında alkollü bir adam, yaşlı bir adamı az daha bıçaklayacaktı. Toplum bu haldeyken sana tepki vermekte çok haklıyım. Attığın "istediğim" beğenini de lastiğini patlattığın adama gösteririm. Ne kadar iyi biri olduğunu anlasın. Ne hale geldiğimize bak. Adamın masrafını ödesen de çok şey değişecek sanki. Adamın zamanını çalıyorsun. Yazık.

Kameralardan bulunursun, evine tebligat gelince avukat masrafi ile lastigin enflasyon farkini da odersin. Senin bulmana gerek yok onlar seni bulurlar xd. Bu arada araba trafige acik caddedeyse kamu yolunu kapatmaktan bir de kamu davasi acilabilir, onu da bi avukatinla gorus.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı