Yaşadığınız paranormal olaylar var mı?

Bende anlatayım bir tane. Yaklaşık 4 sene önce Giresun' a gitmiştim memlekete. Gece saati dayımın evinden dedemin evine yürürken yolun üst tarafındaki bir ceviz ağacından gelen sesleri duydum. Yaklaşık 5 metre kala zifiri karanlıkta yolun ortasında durdum. Yağmur yağıyordu ama sadece o yolun üstündeki ceviz ağacına. Başka hiçbir yere yağmur yağmadığına emindim. Cevizin yolun üstüne gelen dallarından dolayı yolun ıslanmaya başladığını bile gördüm. Orası dışında başka hiçbir yere yağmur yağmıyordu. Sadece oradan yağmur sesi geliyordu. Biraz bekledikten sonra yavaş bir şekilde koşmadan yürümeye devam ettim. Ağacın altından geçerken damlaların üstüme düştüğünü hissedebiliyordum. Ağacı geçtikten sonra sakinliğimi bozmadan eve yürümeye devam ettim. Sanırım korkudan dolayı o kadar sakin kalabildim.
Ceviz gümüş iyonu içeren tek besin türüdür. Ceviz'de bi keramet var bence. :D Koskoca gökyüzünü kendine özel çalıştırdığına göre. :D

Benzer bir durumu biz yaşadık. Sanırım bundan 20 sene önce, Rize'de köydeydik. Köydeki bir komşunun evinde toplanmış yılbaşını kutluyorduk. O gece ev ile aynı seviyede bir uçak belirdi uzakta. Sabit duruyordu ve içindeki yolcuların kafa silüetleri görülebiliyordu. Ortada bir uçak sesi yoktu. O irtifada uçak uçması da mümkün değildi zira karşısı bildiğiniz devasa bir dağdı. Uzun bir süre havada asılı duran ve sanki bulunduğumuz evin içini izleyen bu cismi gözlemledik. Bir süre sonra bakmayı bıraktık. Şimdi olsa 4K videosunu çekerdim ama o zamanlar köyde İnternet bile yoktu.

Helikopter de olamazdı zira onun da ses yapması lazımdı. O gün bugündür uzaylılara olan inancım tam. Zaten koca evrende tek biz olamayız. Ki biz de uzaylıyız zaten teknik olarak.
Aslında değiliz, bizim Dünya'mız ve atmosferinin dışında yer alan boşluğa, 'bölgelere' uzay deniyor. Gereksiz bir düzeltme gibi ama aklımızda yanlış kalmasın:)
,Uzay Nedir ? Uzayın İçerisinde Ne Bulunuyor ? - Uzay ve Astronomi Bilgi Kaynağı

Ne kadar paranormal bilmiyorum ama Lucid rüya görmeye başladıktan birkaç ay sonra baya alışmıştım durmadan görüyordum ve bir süre sonra gerçek ile rüyayı ayırt edememeye başladım, uyku kabusa dönüşüyordu sürekli. Rüya içinde rüyadan tutunda aklınıza ne gelirse. Gerçek olduğunu öğrenmek için saate bakardım eğer geri tarafa doğru gidiyorsa rüyadasın veya kalktığım anda panikle parmaklarımı sayardım çünkü rüyalarda bazen ya fazla ya da eksik olabilir ki bir tanesinde 9 tane parmağım vardı. En sonunda lucid rüya görmeme teknikleri üzerine yoğunlaştım ve 1,5 sene bu sefer hiç rüya görmedim. Lucid Rüya galiba hayatımda yaşadığım en sürreal tecrübe olabilir :)

Okulun Karadeniz turu dönüşü Erzurum'da bir yerde otobüs kendiliğinden yokuş çıkıyordu. Şöför durumu farketmiş bunu hepimize söyledi ispat etmek içinde pedallardan ayağını kaldırdığı halde otobüs yokuşu çıkmaya devam etti. Bu böyle yaklaşık bir dakika sürdü. Bende dahil otobüsteki herkes şaşkındı.
Kardeşim paranormal olay falan yok Erzurum'da yaşıyorum Abdurrahman Gazi Türbesi yolunda ki yokuşta arabalar yokuş yukarı çıkıyor yani vitesi bosa atıyorsun araba yokuş çıkıyor, zaten tabela da var herkes yapıyor bunu şoför sizi yemiş.

Yıllar önce balkondan gökyüzüne baktığım zaman uzay gemisi gördüğüme eminim. Hiç ses çıkarmadan nasıl gökyüzünde öylece duruyordu bilmiyorum ama hem korku hem heyecan ile koşup ablamı çağırmaya gittiğimde yok olmuştu. Tasarımı bile halen aklımda. Sık sık geceleri gökyüzüne bakarım bir daha görürüm umuduyla ama bir daha hiç görmek nasip olmadı.

Bende bir ara 2 apartman arasında gidip gelen bir ışık görmüştüm yaklaşık 10 kez gidip geldi derken 2. binadan 1. binaya geliyor sonra tekrar 2. binda spawnlanıyor ve tekrar geçip tekrar spawnlanıyor.

Ablamın düşük yaptığını sanan doktorlar düşük iğnesi vuracakken annemin rüyasına doğmayan yeğenim girip uyarıyor annemi, ben yaşıyorum iğneyi vurmayın diye. Ve annem doktorlara durumu izah ediyor, tekrar kontrol ediliyor cihazdan, yeğenimin yaşadığı doğrulanıyor... Ve o yeğenim ikizini ölmemek için yemiş anne karnında. :D
İlerde ikizini yediğini söylemeyi düşünüyor musunuz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı