Aras Kargo Kargom Kayıp

Hepsiburada sitesinden aldığım kulaklığı klasik olan "Eve geldik yoktunuz" bahanesi ile getirmeyip, Babam şubeye gittiğinde "Elimizde öyle bir ürün yok" dedikten sonra sandalyenin üstüne çıkıp kızlara hava atmak için saldırmakla tehtid eden garip çalışanlara sahip kargo firmasıdır. Şaşırmadım.

Siz bu kargo şirketlerinden ne bekliyorsunuz ki anlamadım? Arkadaşlar burda çalışan insanlar toplumun en alt tabakası ve asgari ücretle deli gibi çalışıyorlar. Beklediğiniz davranışları bulamayacaksınız. Yemişim kurumsal şirket ayaklarını herkes her şeyin farkında... Şartların daha iyi olduğu kargo şirketleri zaten öne çıkıyor. Yarı devletin olan kargo şirketlerinde de durum daha iyi. Ama günü kurtarma peşinde olan kargo şirketlerinin hali ortadadır.

Siz bu kargo şirketlerinden ne bekliyorsunuz ki anlamadım? Arkadaşlar burda çalışan insanlar toplumun en alt tabakası ve asgari ücretle deli gibi çalışıyorlar. Beklediğiniz davranışları bulamayacaksınız. Yemişim kurumsal şirket ayaklarını herkes her şeyin farkında...
Haklısınız fakat beklediğim değil beklemediğim bir davranıştı.

Haklısınız fakat beklediğim değil beklemediğim bir davranıştı.
Sonradan eklediğim cümlede dediğim gibi daha iyi şartları olan kargo şirketleri öne çıkıyor zaten. Günü kurtaran kargo şirketlerini kullanmayın. Ama zorundaysanız; yapacak bir şey yok, çekeceksiniz.

Hepsiburada sitesinden aldığım kulaklığı klasik olan "Eve geldik yoktunuz" bahanesi ile getirmeyip, Babam şubeye gittiğinde "Elimizde öyle bir ürün yok" dedikten sonra sandalyenin üstüne çıkıp kızlara hava atmak için saldırmakla tehtid eden garip çalışanlara sahip kargo firmasıdır. Şaşırmadım.
Sonra ne oldu?

Polis geldi barıştırmaya çalıştı oradaki kız "Beyfendi sizde bizi hırpaladınız" dedi babamda "Gel hastaneye gidelim rapor alalım" dedi kadın sustu. Sonra adam arayıp kulaklığımı buldu ve verdi (Öyle hayırsız mal almışım ki 2.günün akşamı sağ tarafından ses gelmemeye başladı) dışarıda polis "Bunlar böyle aldırmayacaksın" dedi ve döndük.

Polis geldi barıştırmaya çalıştı oradaki kız "Beyfendi sizde bizi hırpaladınız" dedi babamda "Gel hastaneye gidelim rapor alalım" dedi kadın sustu. Sonra adam arayıp kulaklığımı buldu ve verdi (Öyle hayırsız mal almışım ki 2.günün akşamı sağ tarafından ses gelmemeye başladı) dışarıda polis "Bunlar böyle aldırmayacaksın" dedi ve döndük.
Geçmiş olsun.

Şikeyet varda şikayet oluşturdum o yeterli olur inşallah. Şuan değerlendirme aşamasında.
CİMER varken şikayetVar nedir?

Şikayet Var resmi bir mecra bile değil bir kere.

CİMER'e başvurması çok kolay. Ayrıca yaş sınırı yok. Gerekli kanıtlarla başvur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı