Harry Ahmet
Hectopat
Cumhurbaşkanlığı iletişim merkezine detaylı bir şekilde yazı yazdım. Gelişmeleri yazarak burdan haberdar edeceğim sizi.
Haklısınız fakat beklediğim değil beklemediğim bir davranıştı.Siz bu kargo şirketlerinden ne bekliyorsunuz ki anlamadım? Arkadaşlar burda çalışan insanlar toplumun en alt tabakası ve asgari ücretle deli gibi çalışıyorlar. Beklediğiniz davranışları bulamayacaksınız. Yemişim kurumsal şirket ayaklarını herkes her şeyin farkında...
Sonradan eklediğim cümlede dediğim gibi daha iyi şartları olan kargo şirketleri öne çıkıyor zaten. Günü kurtaran kargo şirketlerini kullanmayın. Ama zorundaysanız; yapacak bir şey yok, çekeceksiniz.Haklısınız fakat beklediğim değil beklemediğim bir davranıştı.
Sonra ne oldu?Hepsiburada sitesinden aldığım kulaklığı klasik olan "Eve geldik yoktunuz" bahanesi ile getirmeyip, Babam şubeye gittiğinde "Elimizde öyle bir ürün yok" dedikten sonra sandalyenin üstüne çıkıp kızlara hava atmak için saldırmakla tehtid eden garip çalışanlara sahip kargo firmasıdır. Şaşırmadım.
Polis geldi barıştırmaya çalıştı oradaki kız "Beyfendi sizde bizi hırpaladınız" dedi babamda "Gel hastaneye gidelim rapor alalım" dedi kadın sustu. Sonra adam arayıp kulaklığımı buldu ve verdi (Öyle hayırsız mal almışım ki 2.günün akşamı sağ tarafından ses gelmemeye başladı) dışarıda polis "Bunlar böyle aldırmayacaksın" dedi ve döndük.Sonra ne oldu?
Geçmiş olsun.Polis geldi barıştırmaya çalıştı oradaki kız "Beyfendi sizde bizi hırpaladınız" dedi babamda "Gel hastaneye gidelim rapor alalım" dedi kadın sustu. Sonra adam arayıp kulaklığımı buldu ve verdi (Öyle hayırsız mal almışım ki 2.günün akşamı sağ tarafından ses gelmemeye başladı) dışarıda polis "Bunlar böyle aldırmayacaksın" dedi ve döndük.
CİMER varken şikayetVar nedir?Şikeyet varda şikayet oluşturdum o yeterli olur inşallah. Şuan değerlendirme aşamasında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.