Aras Kargo Tecrübem

Mizantrop86

Hectopat
Kek günü
Daha fazla  
Bugün geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Sabah kapı çaldı, koltuktan kalkıp maskemi takıp kapıya gittim ve kargocunun asansöre kaçarcasına bindiğini gördüm. 2 kargo duruyordu "herhalde ailemden biri bir şeyler aldı internetten" diyerek içeri aldım. Bir anda nedensizce kargodan emin olamadım, üstüne baktığımda başka birinin adı ve iletişim bilgileri vardı. Adres de bizim adresimizdi ama sokaktan ilerisi yoktu, ne apartman ne de kat ve daire. 13.30 gibi müşteri hizmetlerini arayıp "yanlış bir kargo iletilmiş" dedim. İlk başta anlamamazlıktan geldiler sonra adresimi alıp "şubeden almaya gelecekler." dediler. Ama ne arayan oldu ne de gelen giden. Siz siz olun kargonuzu düzgün yerlerden alın, kaçıp giden kargoculardan değil.
Ayrıca bana "Şu takip numarasıyla evinize gelecek olan kuryemizin yola çıkıp çıkmadığını öğrenebilirsiniz" diyerek verdikleri kargo numarası da herhangi bir geçerlilik içermiyor.

Çok güzel bir konuya değinmişsin ama şuna da değinmek lazım ki bazıları A kargo şubesinden nefret ederken bazıları ballandıra ballandıra anlatıyor, şubeden şubeye böyle saçmalıkların olması gerçekten kötü bir durum.

Bir kere babamın başına gelmişti kargocu kargoyu (kargo kitaptı) ayakkabılığın üstüne fırlatıp kaçmış resmen daha imzalayamadan adam kaçtı :)

Kargo firması değilde şube ile alakalı olan bir durum bu. Sen arastan memnun olmazsın ben olurum, veya ben yurtiçiyi sevmem sen seversin. Bunun kargo şubeleri ile alakalı olduğu görüşündeyim. İkametgahınızda hangi kargo şubesinden memnunsanız o şirket ile çalışmanız en doğrusu olacaktır. Yoksa A firması olmuş B firması olmuş önemsiz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı