Daha fazla  

Bugün geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Sabah kapı çaldı, koltuktan kalkıp maskemi takıp kapıya gittim ve kargocunun asansöre kaçarcasına bindiğini gördüm. 2 kargo duruyordu "herhalde ailemden biri bir şeyler aldı internetten" diyerek içeri aldım. Bir anda nedensizce kargodan emin olamadım, üstüne baktığımda başka birinin adı ve iletişim bilgileri vardı. Adres de bizim adresimizdi ama sokaktan ilerisi yoktu, ne apartman ne de kat ve daire. 13.30 gibi müşteri hizmetlerini arayıp "yanlış bir kargo iletilmiş" dedim. İlk başta anlamamazlıktan geldiler sonra adresimi alıp "şubeden almaya gelecekler." dediler. Ama ne arayan oldu ne de gelen giden. Siz siz olun kargonuzu düzgün yerlerden alın, kaçıp giden kargoculardan değil.
Ayrıca bana "Şu takip numarasıyla evinize gelecek olan kuryemizin yola çıkıp çıkmadığını öğrenebilirsiniz" diyerek verdikleri kargo numarası da herhangi bir geçerlilik içermiyor.

Ayrıca bana "Şu takip numarasıyla evinize gelecek olan kuryemizin yola çıkıp çıkmadığını öğrenebilirsiniz" diyerek verdikleri kargo numarası da herhangi bir geçerlilik içermiyor.