ARC750 mi 1 gram altın mı?

NovaEmirhan

Hectopat
Yer
Türkiye Bolu,Merkez
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
BİOSTAR TB360-BTC PRO 2.0 // İ3 9100F // 8GB CORSAİR 2133MHZ // ZOTAC GTX 760 // 1650W RAMPAGE PSU //
Meslek
E-Ticaret
İkinci el ARC750 4.000TL'ye anlaştik.
Şu anki sistemim i3 9100F 8 GB RAM GTX 760 1650W PSU.
Sizce Arc 750 mi alayım yoksa 1 gram 24 ayar altın mı?

O sisteme upgrade yapmakla uğraşma bence. Altına atacağın miktar da sana bir bilgisayar aldırmaz ilerde muhtemelen ama en azından ocak sonrasına koruyabilir değerini

1650W Psu kısmının bir hikayesi var mı hocam RTX serisi kasalarda bile 700 gördüm en fazla :D

Şimdiki ekran kartın Tofaş gibi bir şey. Kartı al da adam akıllı oyun oynarsın. Bir de şu A750'e öyle bir muamele çekiyorlar ki sanki bunu alacak adam kartın çapını görmeksizin iyi kötü diyor. 4K paraya tertemiz ürün işte.

PSU olayı büyük ihtimalle miningçinin birinden makul fiyata düşürdü de aldı o yüzden o kadar yüksek w değerine sahipitir.

Pc konusuna gelecek olursak. Bende altın vardı sattım ticaret yaptım sonra 6k gibi para geldi. H310, I3 9100F TX 570, Işıqlı beyaz kasa, 120 gb ssd aldım. Ama yaptğım şeyler YTD!

Senin yerinde ben olsam ileride sistemi yükseltirin diyorsan ekran kartı al ama ne olursa olsun altın almam altın 1 ay sonra 30 tl kazandırırken kartı 250 tl karla bile 2-3 haftata satabilirsşn, tekrar söylüyorum 60-70 e dayalı satışım var benim pc parçaları hakkında kendl tecrübelerime dayanarak söylüyorum YTD!

Aga bu nasıl bir konu :D. Yatırım tavsiyesi mi istiyorsun yoksa sisteminde güçlü bir ekran kartı ihtiyacın mı var? Hiçbir şey anlamadım niyetin nedir :D

O sistemde nasıl 1650W psu var neler oluyor her şey çok garip. :D
Birikmiş parasını değerlendirmek istiyor. Bazı mining Çin malı güç kaynaklarından kullanıyor olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı