Verudora Tenpesuto
Picopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Güncelleme için
Arcolinux'un Tweak tool aracını kullanarak key hatalarını çözmeyi seçtim. Komutları otomatik olarak yazdı. Ardından güncelleme yapmak için terminale döndüm. Yine hatalı şekilde sonuçlandı. Bu sefer arcolinux sitesinde verilen bilgilere göre keylerle ilgili bir paket indirdim. Ardından güncellemeyi yaptım ve bilgisayarı yeniden başlattım. Bilgisayar açılırken kernelin yüklü olmadığını belirten bir hata verdi ve GRUB arayüzüne attı. Arcolinux'u tekrardan kurdum ve çözüm için foruma sormayı düşündüm. Ne yapabilirim?
sudo pacman -Syyu
yazdığımda gpg ve key hataları aldım ve güncelleme yapılamadı.Arcolinux'un Tweak tool aracını kullanarak key hatalarını çözmeyi seçtim. Komutları otomatik olarak yazdı. Ardından güncelleme yapmak için terminale döndüm. Yine hatalı şekilde sonuçlandı. Bu sefer arcolinux sitesinde verilen bilgilere göre keylerle ilgili bir paket indirdim. Ardından güncellemeyi yaptım ve bilgisayarı yeniden başlattım. Bilgisayar açılırken kernelin yüklü olmadığını belirten bir hata verdi ve GRUB arayüzüne attı. Arcolinux'u tekrardan kurdum ve çözüm için foruma sormayı düşündüm. Ne yapabilirim?
Son düzenleyen: Moderatör: