Arctic Freezer 34 işlemci soğutucusunun yerini değiştirmek

Kule tipi soğutucu kullanıyorsun çift fan var fanların her ikisi'de arka tarafa bakacak şekilde monte edeceksin.

Fanların etiketli sana bakacak etiket yoksa onu anlamakta çok kolay

Mavi: Ön taraf
Kırmızı: Arka taraf

Eki Görüntüle 1176044
Benim tek tarafta var fan şu anda. O da kasanın arkasindaki fana bakıyor ve aralarında 1-2 parmaklık yer var. Diğer tarafa yani ön taraftaki fanlara bakacak şekilde takmak istiyorum.
Benim tek tarafta var fan şu anda. O da kasanın arkasindaki fana bakıyor ve aralarında 1-2 parmaklık yer var. Diğer tarafa yani ön taraftaki fanlara bakacak şekilde takmak istiyorum.
Bilgisayardan atabildim gayet.

Dosya Ekleri

• index.jpg
    index.jpg
    66,8 KB · Görüntüleme: 37

Bilgisayardan atabildim gayet.
Fanı net bir şekilde atabilir misin rica etsem bu şekilde anlaşılmıyor. Ve kasayı uzaktan net görülecek tarz'da çekersen yardımcı olmaya çalışayım.

Soğutucunun fanı, kasanın önündeki fanlara bakacak. Olması gereken biçim aşağıda tarif ediliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Soğutucunun fanı, kasanın önündeki fanlara bakacak. Olması gereken biçim aşağıda tarif ediliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamam peki ama nasıl söküp diğer tarafa takacağım? Demirimsi kabloyu nasıl kurtarıcam fandan onu çözemedim.

Tamam peki ama nasıl söküp diğer tarafa takacağım? Demirimsi kabloyu nasıl kurtarıcam fandan onu çözemedim.
O bahsettiğin demirimsi kablo dediklerini ataş gibi, sabit parça değil. Yanlış hatırlamıyorsam tutup dışarı doğru çekince fandaki yuvalarından açılıyor o şekilde çıkarabilirsiniz. İşlemci de sıcak geldi bana bilmiyorum. 3600x ile birlikte aynı soğutucunun çift fanlı olanını kullanıyorum, oyunlarda 50-55 derece civarı oluyor en fazla, o da voltaj dalgalanmasından dolayı.

O bahsettiğin demirimsi kablo dediklerini ataş gibi, sabit parça değil. Yanlış hatırlamıyorsam tutup dışarı doğru çekince fandaki yuvalarından açılıyor o şekilde çıkarabilirsiniz. İşlemci de sıcak geldi bana bilmiyorum. 3600x ile birlikte aynı soğutucunun çift fanlı olanını kullanıyorum, oyunlarda 50-55 derece civarı oluyor en fazla, o da voltaj dalgalanmasından dolayı.
Ya zaten hem ısınıyor bundan dolayi hem de temizleyemiyorum, çok toz oluyor.
Bu kabloyu sert çekersem gelir mi? Kopmasın şimdi.

Ya zaten hem ısınıyor bundan dolayi hem de temizleyemiyorum, çok toz oluyor.
Bu kabloyu sert çekersem gelir mi? Kopmasın şimdi.
Yani nasıl çektiğinize bağlı. Montajını siz yapmamışsanız eğer internetten montaj videosu izleyerek mantığını çözebilirsiniz. Basit bir işlem zorlanmazsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı