İnceleme Arctic MX-4 vs Maxtor CTG9E

Sıvı metal uygulamak başlarda çok istemiyorum. Biraz riskli ve hasas el işi gibi. Termal macun ile birkaç yıl kullanmayı planlıyorum. MX4 için çoğu kişi laptoplarda pump out yaptığından bahsettiği için sormak istedim.

Sıvı metal uygulamak başlarda çok istemiyorum. Biraz riskli ve hasas el işi gibi. Termal macun ile birkaç yıl kullanmayı planlıyorum.

MX4 iyi bu arada, fakat dediğim olay şu işten sıyrılmak için sıvı metal at geç, 10 sene sonra eskiyor sıvı metal ve MX4 iletkenliği 8.5 fakat 13.5 w/mk macunlara kafa tutuyor maxtor gibi çünkü cidden kaliteli, fakat sıvı metal en az 6 sene kurumuyor gibi bir şey diyeyim yani iyi tutuyor ve iletkenliği hatırladığım kadarı ile 73 w/mk sen düşün yani performansını.

İşlemci için alınmaz mı?

Alınabilir tabii hocam, kullanmadığım için bir şey diyemem ama işlemci için yapılan yorumlara bakarsak fazlasıyla işinizi görecektir.

Htk-002 tam bir çöp, e7400'e bile adam gibi fayda sağlamadı.

Sıvı metali, termal macun ile karşılaştırmak yanlış çünkü iletkenlik olarak devasa fark var. Ömür olarak ve değerler olarak kesinlikle fark ortada ve ASUS gibi üreticilerin doğrudan kullanmasıda bunun bir kanıtı. Kendi öz güvenimi toplarsam sıvı metal elbette uygulamak isterim.

MX4 al geç bence.

bende maxtor ctg8 kullanıyorum kasım ayında 25tlye aldım fiyatına göre mükemmel

Ben demiştim gerçekten çok iyi bir macun. Bende ilk çıktığı zaman CTG8E mi ne vardı o berbattı çakma olma ihtimali bile var CTG9E görmüştüm arkadaşım termal macun arıyordu önerdim ve bana işlemcide 10 derece fark attığını söyledi CTG9E gerçekten başarılı. Şu an 6-7 aydır onu kullanıyor hala iyi durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…